Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
ΜΕΛISSES: Τάμτα, Γονίδης, Μαντώ, Ράμμος και Τοquel απογείωσαν το πάρτι στο MEGA

ΜΕΛISSES: Τάμτα, Γονίδης, Μαντώ, Ράμμος και Τοquel απογείωσαν το πάρτι στο MEGA

Στο πάρτι που οργάνωσαν οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Στο πάρτι που οργάνωσαν οι ΜΕΛΙΣΣΕΣ δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι εκλεκτοί καλεσμένοι.

Ο Χρήστος Μάστορας και η παρέα του φώναξαν στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά αγαπημένους τους φίλους και καλλιτέχνες που εκτιμούν πολύ.

Τάμτα-Μάστορας σε εντυπωσιακά ντουέτα

«Με την πρώτη καλεσμένη μας, εδώ και τρία χρόνια μοιραζόμασταν τη σκηνή του αγαπημένου μας ΒΟΧ που αποτελούσε το αγαπημένο μας σπίτι. Μέχρι που ήρθε ο covid και μας ξεσπίτωσε. Ή μας σπίτωσε ακόμα περισσότερο. Θα ξανάρθουν όμως οι καλές μέρες και θα είμαστε πάλι μαζί. Όποτε τραγουδάω μαζί της νιώθω ασφάλεια και οικειότητα. Είναι η ζάχαρη στον καφέ μου, είμαι ο αέρας στα μαλλιά της. Είμαι ο Μανώλης Χιώτης και είναι η Μαίρη Λίντα μου. Είανι σπουδαία τραγουδίστρια και πολύ καλή μου φίλη. Δεν μπορούσε να λείπει απο το πάρτι μας. Κύριες και κύριοι η Τάμτα».

Με αυτά τα λόγια υποδέχτηκαν την Τάμτα στη σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά οι ΜΕΛΙSSES, λίγο πριν ερμηνεύσουν μαζί το «Έλεγες» από το 2013 και το «Είσαι το άλλο μου μισό» που είχε ερμηνεύσει η Τάμτα με τον Σταύρο Κωνσταντίνου.

Οι δυό τους είπαν ακόμα το «Δεν τελειώνει έτσι η αγάπη» σε στίχους και μουσική Γρηγόρη Φλώριου από το 2006.

Με την υπέροχη φωνή της και πάντα με τον Χρήστο Μάστορα στο πλάι της η Τάμτα είπε το «Δεν είσαι εδώ» και το «Αγάπησε με».

«Για πόσο καιρό θα αντέχω να μην σε έχω…» αναρωτήθηκε ο Χρήστος Μάστορας στη σκηνή του MEGA και στη συνέχεια μαζί με τη φίλη του είπαν το «Κράτα τα μάτια σου κλειστά».

Τραγούδι του 2011 το οποίο το συγκρότημα έχει τραγουδήσει μαζί με την Ήβη Αδάμου.

«Και όλα τελειώσαν» για το τέλος της κοινής τους εμφάνισης με άκρως ερωτική διάθεση.

«Δώσ’ μου λοιπόν το φιλί που νοστάλγησα

θέλω να πω μια συγγνώμη κι ας άργησα

δεν το μπορώ όσο κι αν προσπαθώ».

Μάστορας: Ο Ράμμος είναι τύπου θα ήθελες για κολλητό

Με το «Δεν έχω ιδέα» που έχει γράψει ο ίδιος, υποδέχθηκε ο Χρήστος Μάστορας τον Αναστάσιο Ράμμο στην εκπομπή.

«Ο επόμενος καλεσμένος μας είναι από τους πιο ταλαντούχους της γενιάς μας. Είναι τραγουδιστής, είναι συνθέτης, είναι στιχουργός και παράλληλα είναι ένας τύπος που θα ήθελες να έχεις για κολλητό φίλο. Είναι πίσω από πολλές επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Κάποιες τις λέει αυτός, κάποιες τις μοιράζεται μαζί με τους φίλους τους».

Οι δύο καλλιτέχνες μοιράστηκαν τη σκηνή και το υπέροχο τραγούδι που έχει γίνει από τα αγαπημένα του ελληνικού κοινού.

Μαζί είπαν και το «Αν με δεις να κλαίω» του 2017, τη μεγάλη επιτυχία της Έλενας Παπαρίζου την οποία έχει γράψει και συμμετέχει ο Ράμμος.

Μάστορας και Ράμμος ερμήνευσαν το «Ένα λεπτό» αλλά και το «Σε δύο μόνο μάτια».

«Τα τραγούδια σου μου θυμίζουν κατά κάποιον τον τρόπο που έγραφαν οι Πυξ Λαξ» ανέφερε ο Μάστορας για τον Ράμμο αλλά και τους Arcade, λίγο πριν τραγουδήσουν το ιστορικό «Πούλα με».

Πάρτι χωρίς τη Μαντώ δεν γίνεται

«Το να μοιράζεσαι τη σκηνή με καλούς τραγουδιστές είναι ευλογία, το να τη μοιράζεσαι με άρτιες και αψεγάδιαστες φωνές είναι μάθημα. Η επόμενη καλεσμένη μας κατάγεται από μουσική οικογένεια. Είναι δασκάλα μουσικής, έχει σπουδάσει στο Berkey και είναι φωνάρα. Το όνομά της έδωσε νόημα στη λέξη ποπ στην Ελλάδα και με τη φωνή της έχει σημαδέψει καρδιοχτύπια, έρωτες, χωρισμπούς και όλα τα πάρτι που κάναμε. Πάρτι, λοιπόν, χωρίς τη Μαντώ δεν γίνεται».  Με πολύ τιμητικό τρόπο προλόγισε την Μαντώ στην παρέα της εκπομπής ο Χρήστος Μάστορας.

Οι δύο τραγουδιστές είπαν τα ιστορικά «Δανεικά» από το 1997 και το «Εμείς» του 1996 και τα δύο σε μουσική και στίχους του Φοίβου.

Με την υπέροχη φωνή της η Μαντώ παρέσυρε το κοινό σε ένα πραγματικό πάρτι που θυμίζει άλλες εποχές.

«Without you» της Μαράια Κάρεϊ από τη δεκαετία του ’90 και «Ρούχο δανεικό» από την προσωπική της δισκογραφία σε μουσική Γιώργου Θεοφάνους και στίχους Ηρώς Τριγώνη από το 1992.

Μελωδίες που μας μεταφέρουν κυριολεκτικά σε ξέγνοιαστες εποχές, σε γλέντια και πάρτι όλων των ηλικιών.

«Στοιχηματίζω» από το 1990 και τον δίσκο «Πτήση για δύο» σε μουσική Κώστα Χαριτοδιπλωμένου και «Αυτό το καλοκαίρι» από το ακόμα πιο μακρινό 1970 που έχουμε αγαπήσει με τη φωνή του Δάκη.

«Όλα μοιάζουν καλοκαίρι» από τις ΜΕΛΙSSES και «Shallow» για το τέλος αυτής της ενότητας.

«Πίσω από το τιμόνι κάνω… business»: Ανατρεπτικός Toquel κλέβει τις εντυπώσεις

Αγαπημένος φίλος της μπάντας είναι ο καλεσμένος που ανέβηκσε στη σκηνή και ράπαρε για χάρη του αφιερώματος του MEGA.

«Πριν από ένα χρόνο στο καμαρίνι γνώρισα ένα φίλο που μου συστήθηκε ως Κλαούντιο, με ένα από τα πιο φωτεινά χαμόγελα που έχω δει. Τον εκτιμώ γιατί η πένα του είναι κοφτερή και σε τραγούδια όπως οι σαϊτες μιλάει στην ψυχή μου» ανέφερε ο Χρηστος Μάστορας για τον Toquel.

O καλλιτέχνης μοιράστηκε με τον Μάστορα το «Sandra» αλλά και πασίγνωστο «Business».

«Μας κάνεις να μην έχουν ψυχολογικά» τόνισε ο Χρήστος Μάστορας και ρώτησε τον Τoquel την ιστορία από τις «Σαϊτες».

«Μόλις είχα έρθει στην Αθήνα και προσπαθούσα μέσα από αυτό να δώσω δύναμη με τον δικό μου τρόπο σε κάποιους ανθρώπους που έχουν περάσει κάποιες δύσκολες καταστάσεις να πετύχουν στους στόχους τους με τον ίδιο τρόπο που το έκαν και εγώ» εξήγησε ο τραγουδιστής.

Ο Σταμάτης Γονίδης έκλεψε τις εντυπώσεις στην εκπομπή στο «Σπίτι με το ΜΕGA» και δέχτηκε με αγάπη τις διασκευές των τραγουδιών του που έκαναν οι ΜΕΛΙSSES.

«Αποτελεί από τις πιο μεγάλες λαϊκές φωνές που έχει βγάλει αυτή η χώρα. Η φωνή του ενώνει ανατολή και δύση. Ο μεγαλύτερος ροκάς του λαϊκού τραγουδιού και ένας άνθρωπος που η καθαρή ψυχή του έχει μόνο να δώσει» ανέφερε ο Χρήστος Μάστορας πριν υποδεχτεί τον καλλιτέχνη στη σκηνή.

«Μια αγάπη δεν τελειώνει» σε μουσική και στίχους Σταμάτη Γονίδη σε μια ιδιαίτερη διασκευή από τις ΜΕΛISSES αλλά και «Έτσι» σε μουσική Σόλων Αποστολάκη.

Οι δύο τραγουδιστές είπαν ακόμα μαζί τα «Ακόμα σε ζητώ», «Τι όνειρα να κάνω» και «Απόφαση καρδιάς».

Το υπέροχο «Γυναίκα είναι» σε μουσική και στίχους δικούς του ερμήνευσε στη σκηνή του MEGA o Σταμάτης Γονίδης μαζί με την Ιουλία Καλλιμάνη.

Στη συνέχεια μαζί με τον Χρήστο Μάστορα είπαν το «Δεν σε θέλω» που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες σε μουσική Κωνσταντίνου Παντζή και στίχους του ίδιου του Γονίδη.

«Γύρισα στο σπίτι μου, στις δυόμιση και κάτι, μα όσο κι αν προσπάθησα, δεν μπορώ να κλείσω μάτι» από τον Σταμάτη Γονίδη και το γλέντι δεν λέει να σταματήσει.

Η τεράστια επιτυχία του τραγουδιστή από το 1996 και τον δίσκο «Από ‘δω και πέρα» είναι σε μουσική Κυριάκου Παπαδόπουλου και στίχους Ναταλί.

Sports in

Ο Μπέος δίνει 15.000 εισιτήρια στο Πανθεσσαλικό – Θέλει περισσότερα ο Αλαφούζος

Ο Αχιλλέας Μπέος ανέφερε κατά την αποχώρησή του από την συνάντηση για τον τελικό του Κυπέλλου, ότι είναι θετικός -υπό προϋποθέσεις- για την παρουσία 15.000 φιλάθλων.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024