Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Κύριε Λιβαθινέ σας φτύνω κατάμουτρα»

Παναγιώτης Μπουγιούρης: «Κύριε Λιβαθινέ σας φτύνω κατάμουτρα»

«Καταπέλτης» η εξομολόγηση του ηθοποιού για τα όσα έζησε από τον γνωστό σκηνοθέτη Στάθη Λιθαβινό

Στο πλαίσιο των αποκαλύψεων βίαιων συμπεριφορών στο θέατρο, ο Παναγιώτης Μπουγιούρης ξεσπά εναντίον του σκηνοθέτη Στάθη Λιβαθινού μέσω των social media.

Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης μέσα από δημόσιο ξέσπασμά του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξαπέλυσε την οργή του εναντίον του γνωστού σκηνοθέτη.

Στο κλίμα των αποκαλύψεων ανάρμοστων καταστάσεων στο θέατρο ο ηθοποιός κατηγόρησε τον σκηνοθέτη για τις σκληρές, προσβλητικές και χειριστικές του συμπεριφορές που τραυμάτισαν τον ίδιο ανεπανόρθωτα όταν ήταν πιο νέος και μαθήτευε κάτω από την εποπτεία του.

«Επειδή έμαθα ότι κάποιοι νέοι συνάδελφοι θα ήθελαν να μιλήσουν για τα τραύματα που τους έχει προκαλέσει ένας άλλος μεγαλόσχημος «δάσκαλος-πατερούλης» αλλά διστάζουν θα μιλήσω εγώ!

Κύριε Λιβαθινέ, ήμουν μαθητής σας για τέσσερα χρόνια και σας υπηρέτησα πιστά και για άλλα τέσσερα ως απόφοιτος στην πειραματική σκηνή του Εθνικού μας Θεάτρου!

Ήσασταν χυδαίος , προσβλητικός, ακρωτηριαστικός, ευνουχιστικός, ταπεινωτικός και απόλυτα χειριστικός! Βέβαια όλα αυτά καλυμμένα πίσω από έναν μανδύα ψεύτικης ευγένειας και δήθεν ήθους!

Περιφερόσασταν ωσάν κοσμοκαλόγερος αλλά δεν ήσασταν τίποτα λιγότερο από ένας Ταρτούφος, (ίσως και γι αυτό αγαπούσατε τόσο πολύ αυτό το έργο), ένας γνήσιος Ρασπούτιν, επηρεασμένος ίσως από τα χρόνια σας στη Ρωσία, από την οποία όμως δυστυχώς δεν μας μεταλαμπαδεύσατε μόνο τις γνώσεις σας αλλά και μια σταλινική συμπεριφορά, ψυχολογικής βίας, χειρισμού, τρομοκρατίας και ομοφοβίας πολλές φορές στραμμένης και προς τον ίδιο σας τον εαυτό!

Σας ευχαριστώ για όσα έμαθα πλάι σας όλα αυτά τα χρόνια, σας φτύνω όμως κατάμουτρα για τον πόνο και το τραύμα που προκαλέσατε σε έναν νέο ηθοποιό που σας πίστεψε βαθιά!

Υ.γ. Δεν σας τιμά βέβαια να κρύβεστε θρασύδειλα πίσω από άλλους μαθητές , ζητώντας τους να βγουν μπροστά σύσσωμοι και να δηλώσουν τη θετική τους εμπειρία μαζί σας, αφήστε δε ότι σας εκθέτει περισσότερο ως νέος αυτόχειρας σκόρερ!

Η μεγαλομανία σας ακόμη και τώρα δεν σας αφήνει να καταλάβετε ότι αυτό δεν αποδεικνύει τίποτα, γιατί έχω συνεργαστεί και με Λιγνάδη και Φιλιππιδη και Χαϊκάλη και ναι, εμένα δεν με «βίασαν»! Και λοιπόν;»

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε στο Facebook o Παναγιώτης Μπουγιούρης:

Επειδή έμαθα ότι κάποιοι νέοι συνάδελφοι θα ήθελαν να μιλήσουν για τα τραύματα που τους εχει προκαλέσει ένας άλλος…

Δημοσιεύτηκε από Panagiotis Bougiouris στις Παρασκευή, 12 Φεβρουαρίου 2021

Sports in

Ειρωνική ανάρτηση της Τράμπζονσπορ προς τους παίκτες της Φενέρ: «Νομίζαμε ότι είσαστε ποδοσφαιριστές…»

Η… ειρωνική απάντηση της Τραμπζονσπόρ στους παίκτες της Φενέρμπαχτσε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024