Το σεξ είναι ένας συνδετικός σύνδεσμος για το ζευγάρι. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Έτσι θα φέρετε τον σύντροφό σας πιο κοντά!.

Θα σε ποθεί

Αν θέλεις ο σύντροφός σου να λειτουργεί σαν άντρας συμπεριφέρσου του σαν να είναι άντρας, έλεγαν οι παλιές! Εν ολίγοις να αναλαμβάνεις και εσύ τα ηνία και να μην τα περιμένεις όλα έτοιμα.

Ναι, σίγουρα οι γυναίκες θέλουμε ατμόσφαιρά, χρόνο, αγκαλιές, χάδια, προκαταρκτικά, να μας σέβεται, να μας μιλάει τρυφερά…αλλά εντάξει! Οι άντρες είναι απλούστερα πλάσματα!

Έως και απλούστατα. Χρειάζονται απλώς τη συμπαράστασή μας, την εκτίμησή μας και ΣΕΞ. Γι’ αυτό, καλωσορίστε τον με μια αγκαλιά, χαμογελάστε όταν μπαίνει στο σπίτι κάθε βράδυ και αφήστε τον να σας δει γυμνή. Είναι απίστευτο τι μπορεί να κάνει ένας άντρας όταν νιώθει ότι αγαπιέται από γυναίκα

Θα χαλαρώσεις

Το σεξ μειώνει το στρες. Και αυτό δε χωράει περαιτέρω εξηγήσεις, αν αναλογιστούμε ότι κατά τη διάρκεια της σεξουαλικής επαφής καταφέρνουμε να απομακρύνουμε από το μυαλό μας τις σκέψεις και τις ανησυχίες που μας βασανίζουν στην καθημερινότητά μας.

Περνάς καλά

Και αυτό είναι κάτι που το παραδεχόμαστε όλες. Γιατί ο άνθρωπος βιάζεται να απαρνηθεί τόσο γρήγορα τα όμορφα πράγματα στη ζωή; Γιατί λοιπόν μας κάνει τόσο εντύπωση το να κάνουμε σεξ κάθε μέρα;

Κάθε μέρα δεν τρώμε πρωινό, δεν κάνουμε γιόγκα, δεν φιλάμε τους αγαπημένους μας. Γιατί να μην κάνουμε και κάθε μέρα σεξ;

Κρέμα ομορφιάς

Έρευνα που πραγματοποιήθηκε από το βασιλικό Νοσοκομείο του Εδιμβούργου στη Σκωτία το απέδειξε. Μια ομάδα ερευνητών τοποθέτησε έναν μονόπλευρο καθρέφτη και παρακολουθούσε τους συμμετέχοντες που κάθονταν μπροστά από αυτόν.

Οι ερευνητές μάντευαν την ηλικία κάθε ατόμου και οδηγήθηκαν στο συμπέρασμα πως όσοι είχαν ενεργή σεξουαλική ζωή φαίνονταν από 7 έως 12 χρόνια νεότεροι από την πραγματική ηλικία τους. Μα πώς όμως συμβαίνει αυτό; Η εξήγηση είναι απλή.

Το σεξ απελευθερώνει ορμόνες που συμβάλλουν στη διατήρηση της νεότητας του δέρματος. Συγκεκριμένα τα οιστρογόνα βοηθούν στην απαλότητα του δέρματος. Ποια από εμάς θα έλεγε όχι;

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο