Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Louis Vuitton: Τα λούτρινα κουκλάκια που έβαλαν φωτιά στα social

Louis Vuitton: Τα λούτρινα κουκλάκια που έβαλαν φωτιά στα social

O διάσημος οίκος μόδας Louis Vuitton δέχεται έντονες κριτικές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ντεμπούτο της πιο πρόσφατης συλλογής της, με ένα φούτερ που έχει κολλημένα επάνω του λούτρινα κουκλάκια, στην απίστευτη τιμή των 8.100 δολαρίων

O διάσημος οίκος μόδας Louis Vuitton δέχεται έντονες κριτικές στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το ντεμπούτο της πιο πρόσφατης συλλογής τoy, με ένα φούτερ που έχει κολλημένα επάνω του λούτρινα κουκλάκια, στην απίστευτη τιμή των 8.100 δολαρίων.

Το φούτερ είναι 100% βαμβακερό με μια μεγάλη γκάμα από πλεκτά ζωάκια, όπως ένα πάντα, ένα φλαμίνγκο, έναν σκορπιό, ένα ποντίκι, έναν βάτραχο, μια μαϊμού καθώς και μερικά μυθικά πλάσματα άγνωστης προέλευσης.

Συνολικά περίπου 14 λούτρινα κρέμονται από το φούτερ – κυρίως στο μπροστινό μέρος εκτός από έναν πίθηκο που κρέμεται στην πίσω πλευρά από τον ώμο.

Και δεν είναι μόνο αυτό το συγκεκριμένο πουλόβερ που έχει πλεκτά ζωάκια, αλλά και ένα μπουφάν, τύπου μπέιζμπολ (αξίας 6.100 δολαρίων) αλλά και ένα hoodie, με τιμή 7.450 δολάρια.

Φυσικά, οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης συνέκριναν τα πλεκτά ζωάκια με τα παιδικά παιχνίδια τονίζοντας ότι απέχουν πολύ από την μόδα.

Κάποιος θυμήθηκε την Lady Gaga που είχε φορέσει ένα σακάκι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από μαριονέτες του Κέρμιτ του βατράχου, κατά την διάρκεια μιας εμφάνισής της στην γερμανική τηλεόραση το 2009.

Μάλιστα, τότε, είχε δηλώσει η διάσημη τραγουδίστρια πως το φόρεσε ως δήλωση ενάντια στην σκληρότητα των ζώων.

«Πόσο δύσκολο μπορεί αν είναι να προσαρμόσεις παλιά παιχνίδια σε ένα πουλόβερ» έγραψε ο χρήστης TikyYati ως απάντηση στην Vogue Paris που πρόσφατα μοιράστηκε το look στα social media.

Ένας άλλος χρήστης, πρότεινε πως όλη αυτή η τρέλα προήλθε από την απομόνωση, καταλήγοντας στο συμπέρασμα: «Η πανδημία το έκανε αυτό».

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024