Βίντεο από κάμερα ασφαλείας έχει γίνει viral στα κοινωνικά δίκτυα, αφού απεικονίζει ένα… λιοντάρι να κόβει βόλτες στο εσωτερικό ξενοδοχείου στην Ινδία.

Το άγριο ζώο αποφάσισε να επισκεφθεί τους χώρους του ξενοδοχείου Sarovar Portico στο Τζουναγκάντ τα ξημερώματα της 8ης Φεβρουαρίου.

Στο βίντεο, το λιοντάρι πηδά πάνω από την πύλη του ξενοδοχείου.

Ένας φρουρός που κάθεται στο φυλάκιο της εισόδου δείχνει μάλλον ανήσυχος καθώς το βλέπει να μπαίνει στις εγκαταστάσεις –πραγματικά, αναρωτιόμαστε γιατί.

Σε δεύτερο βίντεο, πάντως, το λιοντάρι φαίνεται να βγαίνει από το ξενοδοχείο και να συνεχίζει τον δρόμο του με ασφάλεια.

Ίσως δεν βρήκε κάποιο δωμάτιο της αρεσκείας του!

Το γεγονός, πάντως, δεν είναι άλλη μια από τις συνέπειες του κοροναϊού, που σε αρκετές χώρες του κόσμου έφερε την άγρια ζωή στο εσωτερικό των πόλεων. Η εξέλιξη αυτή, είναι συνέπεια τόσο του γεγονότος ότι τα ζώα συχνά είχαν πρόσβαση σε τροφή μέσω των τουριστών που τα τάιζαν (ή τους άφηναν τα σκουπίδια τους), όσο και των άδειων δρόμων που τα προκαλούν για μια βολτίτσα.

Και αυτό γιατί στη συγκεκριμένη περιοχή, τα λιοντάρια ζουν πολύ κοντά σε ανθρώπινους οικισμούς, με αποτέλεσμα τέτοιου είδους,.. συναντήσεις να μην είναι και τόσο σπάνιες.

Δείτε τα συγκλονιστικά βίντεο:

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο