Πίσω από τις κάμερες θα σταθεί αυτή τη φορά ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, καθώς όπως όλα δείχνουν θα είναι ο παραγωγός ενός νέου ντοκιμαντέρ για τη θρυλική διαμάχη μεταξύ Adidas και Puma.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής που είναι πλέον 45 ετών, θα βρεθεί στην παραγωγή του ντοκιμαντέρ World War Shoe.

Σύμφωνα με το Deadline, το ντοκιμαντέρ θα αποτελείται από τρία μέρη και θα καταγράφει τη σύγκρουση που κράτησε τρεις δεκαετίες μεταξύ των αδερφών Ντάσελ, του Άντι και του Ρούντι που ίδρυσαν ανταγωνιστικές εταιρείες στη μικρή γερμανική πόλη καταγωγής τους.

Ο Άντι, όπως ίσως μαντέψατε, άνοιξε την Adidas, ενώ ο Ρούντι την Puma, με τα δύο αδέρφια να συγκρούονται για περισσότερα από 40 χρόνια και τις σχέσεις τους να μην αποκαθίστανται ποτέ.

Η εχθρότητά τους οδήγησε και σε ένα κλίμα έντονου ανταγωνισμού μεταξύ των εργαζομένων στις εταιρείες τους –και εντέλει στον διχασμό ολόκληρης της πόλης όπου είχαν την έδρα τους.

Το δημοσίευμα αναφέρει ότι το ντοκιμαντέρ θα ασχοληθεί με τους αθλητές, τις νομικές συγκρούσεις και τις «μυστικές λεπτομέρειες» της εχθρότητας.

Η σειρά θα σκηνοθετηθεί από τον Φίλιπ Μπόουτσεϊν και η Λίζα Βάνγκελοου θα βρεθεί στη θέση του παραγωγού.

Μέχρι σήμερα κανείς δεν γνωρίζει ακριβώς τι ήταν αυτό που οδήγησε στην τόσο έντονη κόντρα μεταξύ των δύο αδερφών – ούτε καν τα εγγόνια τους. όμως υπάρχουν αρκετές θεωρίες.


Μία από αυτές υποστηρίζει ότι επειδή ο Ρούντολφ λιποτάκτησε το 1945 από το μέτωπο, ο Άντολφ κατέδωσε τον αδερφό του στις αμερικανικές δυνάμεις κατοχής για να τον βγάλει από τη μέση.

Μια άλλη θεωρία, πάλι, αναφέρει ότι ο Άντολφ ζήλευε τον αδερφό του, καθώς υπήρχαν φήμες ότι εκείνος είχε ερωτοτροπήσει με τη σύζυγό του –και ήταν γνωστός μπερμπάντης.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο