Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Σοκαριστική καταγγελία για γνωστό ηθοποιό : Με απείλησε με όπλο, άρχισα να ουρλιάζω και κατέρρευσα

Σοκαριστική καταγγελία για γνωστό ηθοποιό : Με απείλησε με όπλο, άρχισα να ουρλιάζω και κατέρρευσα

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο με τα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να προκαλούν ανατριχίλα

Δεν έχουν τέλος οι καταγγελίες στον καλλιτεχνικό χώρο με τα περιστατικά που βλέπουν το φως της δημοσιότητας να προκαλούν ανατριχίλα.

Γνωστή ενδυματολόγος κατήγγειλε μιλώντας στο Πρωινό. «Το 2005 εργαζόμουν ως βοηθός ενδυματολόγου σε κωμική σειρά μεγάλου τηλεοπτικού σταθμού. Οι πρωταγωνιστές μεγάλα ονόματα της τηλεόρασης και του θεάτρου. Ο λόγος τους διαταγή ό,τι κι αν μας έλεγαν. Ο ένας από τους καταγγέλλοντες που αυτές τις ημέρες αποκαλύφθηκε από γυναίκες συναδέλφους του ήταν αυτός που μου έκανε τη ζωή ανυπόφορη καθημερινά. Με ενοχλούσε με μηνύματα καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας. Όταν δεν είχαμε γύρισμα προσπαθούσα να τον αποφύγω όπως ο διάολος το λιβάνι».

Φοβόμουν ότι θα χάσω τη δουλειά μου

Η ενδυματολόγος συνεχίζει την περιγραφή της σημειώνοντας : «Ήμουν τρομοκρατημένη δεν ήξερα που να μιλήσω, φοβόμουν ότι θα χάσω τη δουλειά. Ήμουν πολύ νέα τότε μόλις 22 χρόνων και ήταν μια από τις πρώτες μου δουλειές. Η πίεση που μου ασκούσε αφόρητη, με πίεζε συνεχώς να συνευρεθώ μαζί του σεξουαλικά αλλιώς θα έχανα τη δουλειά μου.

Με απειλούσε με όπλο

Ένα βράδυ τελειώνοντας αργά τα γυρίσματα, κατευθυνόμουν προς το αυτοκίνητο μου όταν παρατήρησα ότι είναι μέσα στο αυτοκίνητό του ακριβώς δίπλα από το δικό μου. Προσπάθησα να τρέξω και να μπω στο αυτοκίνητο μου όμως δεν τα κατάφερα. Μέσα στον πανικό και στην προσπάθειά μου με σπρωξιές για να τον αποφύγω, δεν κατάλαβα ότι με απειλούσε με όπλο αν δεν υπακούσω στις διαταγές του.

Άρχισα να ουρλιάζω. Έχασα τις αισθήσεις μου, κατέρρευσα. Δεν ξέρω μετά από πόση ώρα άκουσα στα αφτιά μου μια φωνή να μου λέει: «κυρία μου είστε καλά;» από κάποιον περαστικό. Δεν επέστρεψα ποτέ στο σίριαλ, κλείστηκα μια εβδομάδα λέγοντας στους οικείους μου ότι είμαι άρρωστη», αποκαλύπτει η καταγγέλλουσα.

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024