Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Οι Metallica έκαναν online εμφάνιση από την αποθήκη τους

Οι Metallica έκαναν online εμφάνιση από την αποθήκη τους

Οι Metallica, πάντα εφευρετικοί και υπεδραστήριοι, ερμήνευσαν το «Enter Sandman» από την αποθήκη του συγκροτήματος, όπου μπορέσαμε να ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία τους

Οι Metallica, πάντα εφευρετικοί και υπεδραστήριοι, ερμήνευσαν το «Enter Sandman» από την αποθήκη του συγκροτήματος, όπου μπορέσαμε να ρίξουμε μια ματιά στην ιστορία τους.

Οι Metallica επέστρεψαν στη «σκηνή» ερμηνεύοντας την κλασική επιτυχία τους του 1991 «Enter Sandman» για μια ειδική εκπομπή του A Late Show (του Stephen Colbert) αφιερωμένη στο Super Bowl, τον τελικό αγώνα του πρωταθλήματος του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Τα γυρίσματα έγιναν στην αποθήκη του συγκροτήματος και στο βίντεο παρελαύνουν μπροστά στα μάτια μας μηχανήματα μουσικής που χρησιμοποίησαν τα μέλη της μπάντας σ’ όλη την καριέρα τους.

Παρά το πλήγμα που κατάφερε η πανδημία, οι Metallica ήταν υπερδραστήριοι το 2020. Στα τέλη του περασμένου χρόνου, σε livestream για καλούς σκοπούς του Helping Hands Concert & Auction, η μπάντα έδωσε ακουστικές ερμηνείες των «Blackened» και «Now That We’re Dead» αλλά ερμήνευσε επίσης και τα «Nothing Else Matters», «The Unforgiven» και «All Within My Hands», σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Έπαιξαν τον αμερικανικό Εθνικό Ύμνο σε αγώνα των San Francisco Giants τον περασμένο Σεπτέμβριο, κυκλοφόρησαν μια καινούργια κινηματογραφημένη συναυλία τους (προβλήθηκε σε ντράιβ ιν) και παρουσίασαν το άλμπουμ S&M2.

Δείτε το βίντεο

Sports in

«Έχουμε πίστη για κάτι μεγάλο»

Ο προπονητής της γυναικείας ομάδας πόλο του Ολυμπιακού, Δημήτρης Κραβαρίτης, μίλησε στο In.gr για το φαϊναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ και τον στόχο των «ερυθρολεύκων».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024