Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά τα τρία ζώδια χωρίζουν χωρίς πολλές εξηγήσεις

Αυτά τα τρία ζώδια χωρίζουν χωρίς πολλές εξηγήσεις

"Όταν χωρίζουν, δε γυρίζουν" και η αναγγελία του χωρισμού από μέρους τους σκάει σαν βόμβα

Σε όλες και όλους μπορεί να έχει τύχει: να μας χωρίσουν ξαφνικά και απροειδοποίητα. Μια ωραία πρωία, χωρίς τίποτα να το έχει προδιαγράψει. Μπαμ και κάτω.

Μα ποιος ή ποια το κάνει αυτό το πράγμα, αυτήν την ψυχρολουσία;

Σύμφωνα με τους αστρολόγους υπάρχουν τρία ζώδια που είναι πολύ πιθανόν να σου ζητήσουν να χωρίσετε, ενώ εσύ δεν έχεις καταλάβει ότι το πράγμα οδεύει προς διάλυση. Ο ξαφνικός χωρισμός είναι δύσκολος και με τα παρακάτω τρία ζώδια είναι πολύ πιθανό να το βιώσεις.

Κριός

Ο Κριός ερωτεύεται γρήγορα και φεύγει από μια σχέση ακόμα πιο γρήγορα. Ο Κριός θα σε διεκδικήσει και θα σε κάνει δική του χωρίς να πάρεις χαμπάρι. Το ίδιο συμβαίνει και όταν θα σε χωρίσει. Αυτό το ζώδιο βαριέται εύκολα και δεν μπορεί την ρουτίνα της σχέσης. Μόλις ηρεμήσουν τα πράγματα και δεν υπάρχει τόσο πάθος όπως στην αρχή, τότε θα σε χωρίσει χωρίς κανένα δισταγμό. Ο Κριός θα μπει και πάλι στο παιχνίδι του φλερτ και κυνηγώντας νέες προκλήσεις σε άλλες αγκαλιές.

«Τι σήμερα, τι αύριο, τι τώρα»

Υδροχόος

Ο Υδροχόος την μια ημέρα είναι δίπλα σου και βλέπετε ταινία στον καναπέ, και την επόμενη σου έχει ζητήσει να χωρίσετε. Εν τω μεταξύ επειδή δεν αντέχει τα δύσκολα συναισθήματα και το δράμα καθώς έρχεται σε μεγάλη αμηχανία (όπως εσύ να κλαις μπροστά του) το πιο πιθανό είναι να σου το πει με μήνυμα ή με ένα τηλεφώνημα. Αυτό το ζώδιο έχει έναν φόβο δέσμευσης και του αρέσει να περνάει χρόνο μόνος του και να κάνει τα δικά του πράγματα. Η μόνη περίπτωση στην οποία ο Υδροχόος θα πάρει δραστικά μέτρα για το τέλος της σχέσης είναι αν καταπιεστεί από τη ζήλια σου ή τον περιορισμό της ελευθερίας του. Αν θέλει τα τερματίσει την σχέση θα το κάνει πολύ γρήγορα. Αυτό το ζώδιο θα γυρίσει γρήγορα σελίδα στη ζωή χωρίς να δώσει ιδιαίτερη σημασία σε οτιδήποτε του δημιουργεί στεναχώρια ή θλίψη.

Αιγόκερως

Αν πει τέλος, τότε είναι οριστικό. Δεν υπάρχει γυρισμός. O Αιγόκερως είναι της λογικής και δεν κυριεύεται εύκολα από το συναίσθημα. Αν αρχίσει να έχει δεύτερες σκέψεις για την σχέση σας, τότε δεν θα μπει και πολύ στον κόπο να τις αναλύσει στο μυαλό του. Αν η σχέση δεν είναι η ιδανική για αυτόν, τότε το αντίο είναι το μόνο σίγουρο. Δεν συμβιβάζεται με τίποτα λιγότερο. Θα σου πει να χωρίσετε και θα είναι πολύ ωμός στα λόγια του. Στα όρια της αναισθησίας μπορεί να φτάσει…

Sports in

LIVE: Αταλάντα – Λίβερπουλ

Παρακολουθήστε live στις 22:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Αταλάντα – Λίβερπουλ για τα προημιτελικά του Europa League. Τηλεοπτικά από Cosmote Sport 7 HD.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024