Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Tika The Iggy : Πάρτε μαθήματα στιλ από την πιο διάσημη σκυλίτσα του Instagram

Tika The Iggy : Πάρτε μαθήματα στιλ από την πιο διάσημη σκυλίτσα του Instagram

Η Tika, δεν είναι οποιοδήποτε σκυλί, ούτε απλά ένα όμορφο ιταλικό λαγωνικό με λογαριασμό στο Instagram

Η Tika, δεν είναι οποιοδήποτε σκυλί, ούτε απλά ένα όμορφο ιταλικό λαγωνικό με λογαριασμό στο Instagram

Η πιο καλοντυμένη διασημότητα του Μόντρεαλ

Η αγαπημένη σκυλίτσα, της οποίας τα βίντεο για όλα τα ρούχα που δεν κατάφερε να φορέσει κατά τη διάρκεια της πανδημίας έγινε viral τον Δεκέμβριο, ζει στο νοτιοδυτικό δήμο του Ville-ardmard με τον ιδιοκτήτη Thomas Shapiro και τον σύζυγό του.

Το κλάμπ των θαυμαστών της έχει όλη την αφρόκρεμα του Χόλυγουντ και οι διάσημες διαδικτυακές της φίλες εξυμνούν τις μοναδικές εμφανίσεις της όπως η Τζένιφερ Άνιστον, η Ντιάν Κίτον, η Σάρον Στόουν και η Λίζο, και το βίντεό της δημιουργήθηκε εκ νέου από τη Σοφία Βεργάρα.

Το λαγωνικό που «τρέχει» όλο το διαδίκτυο

Και όμως αυτό το λαγωνικό «τρέχει» πιο γρήγορα και από την Κιμ Καρντάσιαν σε δημοτικότητα. Αυτοανακηρυγμένο gay icon, αυτό το υπέροχο σκυλί του Μόντρεαλ έχει σχεδόν ένα εκατομμύριο οπαδούς στο Instagram και ορισμένα από τα βίντεό του έχουν παρακολουθήσει περισσότερες από 35 εκατομμύρια φορές (στο TikTok).

Ασφαλώς έχει ατζέντη και τα δικά της εμπορικά προϊόντα. Και αυτό το μήνα εμφανίστηκε στη Vogue, όπου το θρυλικό περιοδικό μόδας έδειξε στους αναγνώστες πώς να αναδημιουργήσουν ανθρώπινες εκδόσεις των πλέον εικονικών ρούχων της Tika.

Η Tikka και η οικογένεια της

Ο Shapiro και ο σύζυγός του πήραν την Tika πριν από εννέα χρόνια, όταν ζούσαν σε ένα διαμέρισμα και χρειάζονταν ένα σκυλί που θα ήταν άνετο σε ένα μικρό χώρο. Και οι δύο μεγάλωσαν με μεγάλα σκυλιά, οπότε αρχικά δεν ήταν ενθουσιασμένοι με την ιδέα ενός μικρού. Αλλά κάνοντας κάποια έρευνα σχετικά με τα ιταλικά λαγωνικά γρήγορα άλλαξαν γνώμη.

Το όνομά της προέρχεται από μια ελαφρά αίσθηση της λέξης Χίντι ठीक है, ή του theek hai – κάτι που συχνά άκουγαν έναν φίλο να λέει στο τηλέφωνο στη μαμά του. «Σημαίνει ότι, όλα είναι καλά, όλα είναι εντάξει», είπε ο Shapiro. «Νομίζαμε ότι ακούγεται χαριτωμένο. Οι άνθρωποι επισημαίνουν ότι ακούγεται σαν tikka masala, το κοτόπουλο. Αλλά δεν έχει καμία σχέση με αυτό. »

Sports in

Βαθμολογία UEFA: O Ολυμπιακός κρατάει το όνειρο της Ελλάδας ζωντανό

Η ιστορική πρόκριση του Ολυμπιακού στα ημιτελικά δίνει έξτρα βαθμούς στην Ελλάδα και κρατάει το μεγάλο όνειρο της 15ης θέσης ζωντανό.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024