Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άκης Πετρετζίκης : Όλες οι σχέσεις της ζωής του πρώτου Έλληνα Masterchef

Άκης Πετρετζίκης : Όλες οι σχέσεις της ζωής του πρώτου Έλληνα Masterchef

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι έτοιμος να γίνει πατέρας και φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ, αλλά στο ενεργητικό του έχει θυελλώδης έρωτες

Ο Άκης Πετρετζίκης είναι έτοιμος να γίνει πατέρας και φαίνεται να είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ, αλλά στο ενεργητικό του έχει θυελλώδης έρωτες…

Η νέα αγαπημένη του Πετρετζίκη

Η αγαπημένη του Άκη είναι νοσηλεύτρια, δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της showbiz, ονομάζεται Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ και οι δυο τους γνωρίστηκαν μέσα από τα social media.

Μάλιστα, έχει ήδη γίνει γνωστό πως περιμένουν αγοράκι, καθώς η Κωνσταντίνα βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη. Ο chef αυτόν τον καιρό «τρέχει» για γυρίσματα σε Ελλάδα και εξωτερικό, όμως η σκέψη του είναι πάντοτε στη γυναίκα της ζωής τους και τον… chef junior!

Demy

View this post on Instagram

A post shared by Demy (@demy_official)

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Demy ήταν σίγουρα το μεγαλύτερο talk of the town το 2014. Οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι, έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα με πολλά σκαμπανευάσματα και ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια των παπαράτσι, οι οποίοι συχνά τους απαθανάτιζαν σε τρυφερά ενσταντανέ.

«Η Demy είναι η κοπέλα μου, είναι η προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή όταν αποφασίσω ότι θέλω να κάνω παιδιά, θα ήθελα να παντρευτώ, αλλά τώρα έχω πολλή δουλειά. Για μένα άλλωστε ο γάμος έχει άμεση σχέση με την οικογένεια, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες», είχε πει χαρακτηριστικά σε τότε (2013-14) συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ο Άκης Πετρετζίκης, ενώ το 2015 η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για ον χωρισμό τους: «Φυσικά και θα κλάψω για κάποιους ανθρώπους που το αξίζουν και δεν θα το μετανιώσω. Και οι άνθρωποι που φεύγουν από τη ζωή μας δεν σημαίνει ότι δεν άξιζαν. Καμιά φορά οι σχέσεις δε λειτουργούν», σύμφωνα με το STAR.gr

Μαρίνα Χατζηγεωργίου

To 2016-17 ο chef μπήκε σε σχέση με μια πανέμορφη κοπέλα, τη νεαρή σπουδάστρια κοινωνιολογίας, Μαρίνα Χατζηγεωργίου, η οποία του «έκλεψε» την καρδιά μετά τον χωρισμό του από την Demy.

Μάλιστα, όσοι τους είχαν δει μαζί έλεγαν ότι πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, όμως κάποιες σκηνές ζηλοτυπίας και καβγάδες έφεραν το χωρισμό τους.

Μιρένια Παπαδιονυσίου

Η τελευταία κοπέλα που είχε ακουστεί ότι είναι σε σχέση με τον chef ήταν η Μιρένια Παπαδιονυσίου, μία μελαχρινή καλλονή, φοιτήτρια στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στο Πολυτεχνείο Πατρών.

Η όμορφη κοπέλα είναι πρώην τσιρλίντερ του Προμηθέα Πατρών και υποδέχτηκε τον Άκη Πετρετζίκη στην Κεφαλονιά, όπου πέρασε μέρος των διακοπών του το 2019. Οι δυο τους μάλιστα, έβγαλαν selfie και εκείνη τον τάγκαρε στην ανάρτησή της στο Instagram. Ποτέ ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε αν όντως ήταν ζευγάρι οι δυο τους.

Sports in

Έφερε τη σειρά στα ίσια με μπρέικ το Μαϊάμι (vid)

Οι Χιτ σόκαραν τους Σέλτικς, καθώς επικράτησαν με 111-101 στη Βοστώνη και έφεραν στα ίσια (1-1) τη σειρά του πρώτου γύρου των playoffs.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024