Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανδρικό σημείο G : Γιατί το σνομπάρουν οι περισσότεροι άνδρες;

Ανδρικό σημείο G : Γιατί το σνομπάρουν οι περισσότεροι άνδρες;

Το σημείο G είναι ο αδένας του προστάτη ο οποίος, όπως το αντίστοιχο σημείο στη γυναίκα, βρίσκεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης.... καλά μέχρι εδώ. Αλλά γιατί οι περισσότεροι άνδρες το σνομπάρουν; 

Το σημείο G είναι ο αδένας του προστάτη ο οποίος, όπως το αντίστοιχο σημείο στη γυναίκα, βρίσκεται γύρω από την ουρήθρα στον αυχένα της ουροδόχου κύστης…. καλά μέχρι εδώ.

Αλλά γιατί οι περισσότεροι άνδρες το σνομπάρουν;

Αρχικά που βρίσκεται το σημείο G στον αντρικό κορμί;

Αν και έχει αποδειχθεί πως συγκεκριμένα σημεία στα γεννητικά όργανα του άντρα είναι πιο ευαίσθητα από άλλα, αυτό που κατά γενική ομολογία αποτελεί το πραγματικό σημείο G είναι μάλλον δυσπρόσιτο.

Πρόκειται για τον προστάτη αδένα, ο οποίος είναι ευρύτερα γνωστός για το ρόλο του στη διαδικασία αναπαραγωγής. Ο προστάτης απελευθερώνει υγρά τα οποία δίνουν ώθηση στα σπερματοζωάρια και παράλληλα τα προστατεύουν καθώς αυτά «κολυμπούν» και εξέρχονται από το ανδρικό μόριο.

Ο προστάτης περιβάλλει τη βάση της ουρήθρας και εφάπτεται στο κάτω μέρος της ουροδόχου κύστης.

Η «πρόσβαση» στον προστάτη και η διέγερση του αδένα είναι δυνατή μόνο μέσω του πρωκτού, για να ξεκινήσουμε από τα βασικά.

Αναρωτηθείτε τι σας εμποδίζει

Ίσως ένας τραυματισμός; Ίσως σας έχει παραλύσει ο φόβος μήπως σας πουν γκέι; Υπάρχει ένα μυστήριο γύρω από το πρωκτικό σεξ που πρέπει να ξεκαθαριστεί. Νιώθεις άβολα. Γιατί;

Δεν πιστεύεις ότι είναι σωστό να «μπει» κάτι εκεί μέσα;

Ίσως ανησυχείτε ότι θα είναι οδυνηρό; Είναι απίθανο, εκτός αν σκοπεύετε να τοποθετήσετε κάκτους ή σπαθιά σε οποιαδήποτε παραλλαγή θα είστε εντάξει. Οποιαδήποτε σωματική δυσφορία είναι πιθανό να είναι προσωρινή μόλις βρείτε τον ρυθμό σας (κυριολεκτικά), οπότε είναι η συναισθηματική δυσφορία που πρέπει να καταπολεμήσετε.

Που είναι το πρόβλημα ούτως ή άλλως με το «να είσαι γκέι»; Έχει σημασία τι σκέφτονται οι άλλοι για τα σεξουαλικά σας ; Αν λες ότι δεν είσαι ομοφυλόφιλος, ωραία, σε πιστεύω, δεν είσαι ομοφυλόφιλος. Είστε ακριβώς αυτό που λέτε ότι είστε και η προθυμία σας να εξερευνήσετε ορισμένες σεξουαλικές τεχνικές δεν έχει καμία σχέση με τον σεξουαλικό σας προσανατολισμό – συμβαίνει απλώς ότι το πρωκτικό σεξ είναι ιδιαίτερα συνηθισμένο μεταξύ των ομοφυλόφιλων ανδρών και αυτό το κάνει ταμπού. Καταλαβαίνετε την παράνοια τώρα; Οι νέες τεχνικές στο σεξ είναι απλώς ένα μπόνους και τίποτα άλλο ούτε γκέι, ούτε στρέιτ.

Πώς θα ερεθίσεις το σημείο G;

Καλό είναι τώρα που το βρήκαμε να το εξερευνήσουμε κιόλας σωστά;

Για αρχή φτιάξε λιγάκι ατμόσφαιρα για τον εαυτό σου.

Από εκεί και πέρα, το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να «κλείσεις την πόρτα» στις αναστολές σου και να ανοίξεις την πόρτα της απόλαυσης, του οργασμού και του πάθους.

Από εκεί και πέρα, υπάρχουν πολύ τρόποι για να πειραματιστείτε με το σημείο G σου. Σύμφωνα με έρευνες, υπάρχουν άντρες που διεγείρονται με την εξωτερική άσκηση πίεσης με το δάχτυλο πάνω στον αδένα, δηλαδή στη βάση του οσχέου, κάτω από τους όρχεις και πριν τον πρωκτό, ενώ άλλοι με απαλές κινήσεις του δαχτύλου μέσα και έξω στον πρωκτό, παράλληλα με την κίνηση προς τα πάνω.

Ωστόσο, υπάρχουν και κάποιοι που προτιμούν το συνδυασμό αυτών των δύο, όπως και κάποιοι άλλοι, που δεν θα πουν όχι σε ένα καλό στοματικό σεξ στην περιοχή (ναι γίνεται και αυτό αγόρια).

Αγόρια θυμηθείτε…

Απλώς θυμηθείτε να είστε ευγενικοί με τον εαυτό σας, ότι είναι μαραθώνιος και όχι σπριντ και ότι η ανάληψη ευθύνης για τη δική σας ευχαρίστηση, είτε δοκιμάζετε τα παιχνίδια μόνοι σας είτε ζητάτε από κάποιον να σας συνοδεύσει, είναι μια πράξη ελέγχου από μόνη της. Αν μη τι άλλο, σας κάνει περισσότερο άντρα να γνωρίζετε τι σας ερεθίζει και να το επιδιώκετε: δεν υπάρχει τίποτα που δεν μπορείτε εξερευνήσετε, καμία χαρά που δεν μπορείτε να αναζητήσετε.

Αφήστε το αρσενικό παλιάς κοπής (το ακούσαμε και αυτό πρόσφατα) πολύ πίσω σας … εκεί που μπορεί να σας φανεί και χρήσιμο!

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024