Το Final Fantasy XIV έρχεται στο PlayStation 5, ανακοίνωσε ο προγραμματιστής Square-Enix την Παρασκευή. Ένα ανοιχτό beta θα ξεκινήσει στις 13 Απριλίου.

Τι καινούργιο φέρνει το Final Fantasy XIV

Ένα τρέιλερ δείχνει το παιχνίδι που εκτελείται σε ανάλυση 4K και η εταιρεία λέει ότι θα έχει βελτιώσει σημαντικά τους ρυθμούς καρέ και τους ταχύτερους χρόνους φόρτωσης. Εάν έχετε εγγραφεί στην έκδοση PS4 του παιχνιδιού, η νέα βελτιστοποιημένη έκδοση θα μπορεί να αναπαραχθεί χωρίς επιπλέον κόστος κατά τη διάρκεια της έκδοσης beta.

Το Final Fantasy XIV θα έχει επίσης ένα νέο πακέτο επέκτασης που ονομάζεται Endwalker:

Το Endwalker παρουσιάζει το αποκορύφωμα της ιστορίας Hydaelyn και Zodiark, στην οποία οι Warriors of Light θα αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη καταστροφή από ποτέ, καθώς ταξιδεύουν στις άκρες του Hydaelyn και ακόμη και στο φεγγάρι. Εκτός από την ολοκλήρωση του μακροχρόνιου τόξου ιστορίας που ξεκίνησε με το A Realm Reborn, το Endwalker θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για το αγαπημένο MMO, θέτοντας το στάδιο για νέες περιπέτειες που μπορούν να απολαύσουν μαζί οι θαυμαστές και οι νέοι παίκτες.

Όταν κυκλοφόρησε αρχικά το Final Fantasy XIV το 2010, το παιχνίδι έλαβε τόση αντίδραση από παίκτες και κριτικούς που ο αρχικός σκηνοθέτης και παραγωγός του εγκατέλειψε το έργο και ο προγραμματιστής έκλεισε τους διακομιστές του το 2012. Επανέλαβε το 2013 ως Final Fantasy XIV: Realm Reborn.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο