Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Final Fantasy XIV: Έρχεται σύντομα στο PlayStation 5

Final Fantasy XIV: Έρχεται σύντομα στο PlayStation 5

Το Final Fantasy XIV έρχεται στο PlayStation 5, ανακοίνωσε ο προγραμματιστής Square-Enix την Παρασκευή. Ένα ανοιχτό beta θα ξεκινήσει στις 13 Απριλίου.

Το Final Fantasy XIV έρχεται στο PlayStation 5, ανακοίνωσε ο προγραμματιστής Square-Enix την Παρασκευή. Ένα ανοιχτό beta θα ξεκινήσει στις 13 Απριλίου.

Τι καινούργιο φέρνει το Final Fantasy XIV

Ένα τρέιλερ δείχνει το παιχνίδι που εκτελείται σε ανάλυση 4K και η εταιρεία λέει ότι θα έχει βελτιώσει σημαντικά τους ρυθμούς καρέ και τους ταχύτερους χρόνους φόρτωσης. Εάν έχετε εγγραφεί στην έκδοση PS4 του παιχνιδιού, η νέα βελτιστοποιημένη έκδοση θα μπορεί να αναπαραχθεί χωρίς επιπλέον κόστος κατά τη διάρκεια της έκδοσης beta.

Το Final Fantasy XIV θα έχει επίσης ένα νέο πακέτο επέκτασης που ονομάζεται Endwalker:

Το Endwalker παρουσιάζει το αποκορύφωμα της ιστορίας Hydaelyn και Zodiark, στην οποία οι Warriors of Light θα αντιμετωπίσουν την μεγαλύτερη καταστροφή από ποτέ, καθώς ταξιδεύουν στις άκρες του Hydaelyn και ακόμη και στο φεγγάρι. Εκτός από την ολοκλήρωση του μακροχρόνιου τόξου ιστορίας που ξεκίνησε με το A Realm Reborn, το Endwalker θα σηματοδοτήσει μια νέα αρχή για το αγαπημένο MMO, θέτοντας το στάδιο για νέες περιπέτειες που μπορούν να απολαύσουν μαζί οι θαυμαστές και οι νέοι παίκτες.

Όταν κυκλοφόρησε αρχικά το Final Fantasy XIV το 2010, το παιχνίδι έλαβε τόση αντίδραση από παίκτες και κριτικούς που ο αρχικός σκηνοθέτης και παραγωγός του εγκατέλειψε το έργο και ο προγραμματιστής έκλεισε τους διακομιστές του το 2012. Επανέλαβε το 2013 ως Final Fantasy XIV: Realm Reborn.

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024