Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το αγαπημένο παιχνίδι Fortnite γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο μοναδικά

Το αγαπημένο παιχνίδι Fortnite γιορτάζει τον Άγιο Βαλεντίνο μοναδικά

Με την εισαγωγή δύο νέων skins και πλούσια δώρα για τους συνδρομητές

Η εταιρεία Epic Games ξέρει ότι φέτος ο Άγιος Βαλεντίνος θα γιορταστεί αποκλειστικά στο σπίτι και κάνει μια αναπάντεχα ρομαντική έκπληξη στους φανατικούς του δημοφιλούς Fortnite.

Όλες οι αποστολές της εβδομάδας 11 του παιχνιδιού θα βασίζονται στη γνωστή ρομαντική ημέρα. Η ολοκλήρωση αυτών των αποστολών θα επιβραβεύσει τους παίκτες με διάφορα θεματικά περιεχόμενα και καλλυντικά. Α

Η εταιρεία τυχερών παιχνιδιών θα παρουσιάσει δύο νέα skins όλο καρδούλες κι έρωτα  που περιλαμβάνουν το Lovely και το Cuddle King. Για το νέο Lovely skin, η Epic θα εισαγάγει επίσης μια αναζήτηση όπου μπορεί να σας επιβληθεί η επιλογή ενός χαρακτήρα που θα ήταν ο Valentine του Lovely.

Η εκδήλωση του Αγίου Βαλεντίνου θα φτάσει στο Battle Royale μέσω μιας νέας ενημέρωσης (Fortnite 15.30) που θα είναι σύντομα διαθέσιμη για λήψη. Οι προκλήσεις της εβδομάδας 11 της Fortnite για το κεφάλαιο 2 και τη σεζόν 5 έχουν επίσης διαρρεύσει στο διαδίκτυο και είναι σαφές ότι όλες οι αναζητήσεις θα είναι γύρω από την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Όπως κάθε άλλη εβδομάδα, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ανεβάσουν το πέρασμα μάχης τους και να ενισχύσουν τα XP τους. Ευτυχώς, θα υπάρχουν επίσης πολλά βραβεία προς ξεκλείδωμα καθ ‘όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Για να κερδίσετε όλες τις ανταμοιβές με θέμα τον Βαλεντίνο, βεβαιωθείτε ότι έχετε ήδη αγοράσει το νέο πάσο της σεζόν 5 που κοστίζει περίπου 950 V-bucks. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να εγγραφείτε στη νέα μηνιαία συνδρομή Fortnite Crew της Epic Games,που κοστίζει 11,99 $ ανά μήνα. Με τη νέα συνδρομή Fortnite Crew, λαμβάνετε μηνιαία 1000 V Bucks και πολλά άλλα αντικείμενα, μαζί με το Battle Pass.

Sports in

Η εντυπωσιακή προσέλευση Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού στη Euroleague

Η Euroleague έβγαλε το μέσο όρο των εισιτηρίων της, με αυτά να είναι περισσότερα από ποτέ άλλοτε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024