Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
The Weeknd : Έβαλε... 7 εκατ. δολάρια από την τσέπη του για το φαντασμαγορικό σόου του Super Bowl

The Weeknd : Έβαλε… 7 εκατ. δολάρια από την τσέπη του για το φαντασμαγορικό σόου του Super Bowl

Στο στάδιο Raymond James της Τάμπα στη Φλόριντα είχαν στραφεί τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη το βράδυ της Κυριακής, εκεί που διεξήχθη το 55ο Super Bowl

Στο στάδιο Raymond James της Τάμπα στη Φλόριντα είχαν στραφεί τα βλέμματα ολόκληρου του πλανήτη το βράδυ της Κυριακής, εκεί που διεξήχθη το 55ο Super Bowl.

Η αλήθεια είναι ότι το αμερικανικό ποδόσφαιρο (Football για τους Αμερικάνους) απευθύνεται κυρίως στους κατοίκους στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Αυτός είναι και ο λόγος που οι διοργανωτές έχουν φροντίσει το Super Bowl να είναι… ενδιαφέρον για οποιονδήποτε θέλει να το παρακολουθήσει, οπουδήποτε και αν βρίσκεται στον πλανήτη.

Μεγάλο κομμάτι αυτής της προσπάθειας αποτελεί το φαντασμαγορικό σόου του ημιχρόνου, το οποίο φιλοξενεί κάποιους από τους μεγαλύτερους μουσικής της εκάστοτε εποχής. Πρωταγωνιστής στο φετινό σόου ήταν ο «The Weeknd».

Σε ένα πολύ διαφορετικό, λόγω των περιοριστικών μέτρων για τον κοροναϊό, σόου, ο «The Weeknd» εντυπωσίασε με τις ερμηνείες του, που διήρκησαν περίπου 15 λεπτά.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα αμερικανικά ΜΜΕ, ο διάσημος τραγουδιστής δαπάνησε 7 εκατομμύρια δολάρια από την τσέπη του, προκειμένου να καλύπτει το καλλιτεχνικό αποτέλεσμα που εκείνος επιθυμούσε.

Το ημίωρο του Super Bowl θεωρείται η μεγαλύτερη σκηνή στον κόσμο για έναν καλλιτέχνη και ο «The Weeknd» το γνώριζε καλά.

Όσον αφορά στο αποτέλεσμα, οι απόψεις διίστανται. Μπορεί οι περισσότεροι να χρησιμοποιούν διθυραμβικά σχόλια, ωστόσο υπάρχουν και εκείνοι οι οποίοι… πανηγύριζαν που τελείωσε το Σαββατοκύριακο!

Τα σχόλια δικά σας:

Το μυστήριο με τους επιδέσμους

Σημειώνεται ότι ο ράπερ εμφανιζόταν το τελευταίο διάστημα με επιδέσμους στο πρόσωπο, που άφηναν να εννοηθεί πως είτε είχε κάποιο σοβαρό ατύχημα, είτε είχε υποβληθεί σε κάποια πλαστική επέμβαση.

Ωστόσο, το βράδυ του Super Bowl, ο «The Weeknd» βγήκε από το πολυτελές του αυτοκίνητο, το οποίο ήταν κρεμασμένο σε μια εντυπωσιακή φωτεινή μαρκίζα που θύμιζε Λας Βέγκας και έδειχνε φρέσκος και αψεγάδιαστος.

Αντίθετα, με επιδέσμους στο πρόσωπο και παρόμοια περιβολή με τον καλλιτέχνη, κόκκινο σακάκι και μαύρο παντελόνι, εμφανίστηκαν στο γήπεδο οι χορευτές του «The Weeknd» που πλαισίωσαν το σόου.

Sports in

Με... βιντεοκλήση στον Παπανικολάου πανηγύρισε ο Ολυμπιακός - Ο Λαρεντζάκης του αφιέρωσε τη νίκη (vid)

Οι παίκτες του Ολυμπιακού έδειξαν για ακόμα μια φορά γιατί είναι οικογένεια, καθώς μετά το τέλος του παιχνιδιού πήραν μέσω Face Time τον Κώστα Παπανικολάου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024