Οι Υδροχόοι είναι περίεργη υπόθεση, επειδή δεν έχουν πρόβλημα να παραδεχτούν τα πάντα. Το χιούμορ των Υδροχόων βασίζεται στον αυτοσαρκασμό, σε σημείο που μπορεί να θυμίζει αυτομαστίγωμα. Το μόνο πράγμα για το οποίο δεν πρόκειται ποτέ να τους ακούσεις να μιλάνε είναι τα πράγματα για τα οποία μετανιώνουν. Και, πίστεψέ μας, ο τρόπος που οι Υδροχόοι βλέπουν τον κόσμο μπορεί να οδηγήσει σε πολλές κακές επιλογές με τον καιρό.

Τι σιχαίνονται στους άλλους

Η καταπίεση κάθε είδους είναι κάτι που θα κάνει τους Υδροχόους να γίνουν έξαλλοι. Από την προσωπική καταπίεση, μέχρι και την συστημική, πάντα θα δεις έναν Υδροχόο να είναι κατά βάθος θυμωμένος επειδή ο κόσμος βρίσκει νέους τρόπους να τον απογοητεύσει.

Ποιο είναι το αδύνατο σημείο τους

Η αδυναμία του Υδροχόου να εκφράσει (σαν φυσιολογικός άνθρωπος) τα αισθήματά του τον κάνει να απομακρύνεται από τους ανθρώπους που τον αγαπούν—ή να απομακρύνονται εκείνοι από αυτόν. Κάτι που του προκαλεί πολύ άσχημα αισθήματα, τα οποία πάλι δεν θα μπορέσει να εκφράσει με άνεση.

Αλλαγές στη διάθεση

Έχει μία τάση να αλλάζει διάθεση αρκετές φορές μέσα στη μέρα και σε αυτό οφείλεται στο στοιχείο του που είναι ο αέρας. Γενικότερα μπορεί να ξυπνήσει με καλή διάθεση και θα τον δεις να αλλάζει κάποιες φορές σταδιακά και κάποιες φορές πιο απότομα. Δε μπορείς να προβλέψεις εύκολα έναν Υδροχόο και για αυτό φυσικά δεν τον βαριέσαι και ποτέ.

Η διάθεσή του μπορεί να αλλάξει αν κάτι δε γίνει την ώρα που ήθελε να γίνει και με το πρόγραμμα που εκείνος ήθελε να γίνει. Δε μπορεί να δεχθεί για κανέναν λόγο την πίεση και τις χειριστικές συμπεριφορές.

Ιδιαίτερα συναισθήματα

Έχει περίπλοκα συναισθήματα που τείνει να τα καταπιέζει. Ντρέπεται εύκολα και σίγουρα δε θέλει να πρωταγωνιστεί σε δράμα και ένταση μέσα σε μία αλληλεπίδραση. Προτιμά τον λογικό τρόπο σκέψης όπως και τον πρακτικό.

Νιώθει πολύ άβολα να δείξει τα συναισθήματά του. Οι Υδροχόοι καθώς εκτιμούν ιδιαίτερα την ανεξαρτησία τους, φοβούνται πως οι άλλοι προσπαθούν να τους φυλακίσουν και κυριολεκτικά δεν μπορούν να αναπνεύσουν σε μία σχέση.

Περηφανεύονται για την δυνατή πνευματική τους ικανότητα και τις ανθρωπιστικές τους τάσεις, και αν το ζώδιο τονίζεται περαιτέρω στον αστρολογικό χάρτη, αρνούνται τα συναισθήματα και τις ανάγκες τους στον εαυτό του και στους άλλους, καθώς τέτοιου είδους ανάγκες θεωρούνται για αυτούς εγωιστικές.

Μέσος Υδροχόος

Έχει ένα αίσθημα ευθύνης και θέλει να γίνει εκείνος που θα σώσει τον κόσμο από τα προβλήματα. Πιθανότατα είναι ένα από τα πιο φιλικά ζώδια του ζωδιακού κύκλου και δε θέλει να λειτουργεί κάτω από πίεση γιατί νιώθει ότι καταπιέζεται

Η φιλία για αυτούς είναι προτεραιότητα και θέλουν έναν σύντροφο που να ενδιαφέρεται για τα ίδια πράγματα. Η αμεροληψία του Υδροχόου και η αντικειμενική του λογική εκτιμάται περισσότερο στην εργασία ή σε κοινωνικές ομάδες παρά στις προσωπικές σχέσεις. Θέλουν οι φίλοι τους και ο σύντροφός τους να έχουν μία αυτάρκη ζωή και να μην εξαρτώνται από αυτούς.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο