Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Celine Dion στο MEGA: Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου μπορώ να κάνω ό,τι θέλω

Celine Dion στο MEGA: Σε αυτό το σημείο της καριέρας μου μπορώ να κάνω ό,τι θέλω

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε αποκλειστικά στο MEGA STAR για το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Courage». Η δημοφιλής καλλιτέχνης σημείωσε πως το νέο της άλμπουμ «δεν ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό το να δουλεύεις με νέους ανθρώπους»

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε αποκλειστικά στο MEGA STAR για το νέο της άλμπουμ με τίτλο «Courage». Η δημοφιλής καλλιτέχνης σημείωσε πως το νέο της άλμπουμ «δεν ήταν πολύ δύσκολο, γιατί ήταν ιδιαίτερα διασκεδαστικό το να δουλεύεις με νέους ανθρώπους».

«Διαφορετικός ήχος, διαφορετική προσέγγιση. Ειδικά σε αυτό το σημείο της καριέρας μου, δεν χρειάζεται να ακούγομαι με έναν συγκεκριμένο τρόπο» σημείωσε.

«Στην ουσία μπορώ να κάνω ό,τι θέλω. Έχω την ομάδα μου να με υποστηρίζει, επιλέγοντας μαζί μου τα τραγούδια μου» πρόσθεσε η Celine Dion.

Όπως εξήγησε, θέλει πάντα να έχει τον τελευταίο λόγο στα κομμάτια γιατί δεν μπορεί να τραγουδήσει ένα τραγούδι αν δεν το νοιώθει, αν δεν της αρέσει.

«Έτσι το “Courage” έχει τέτοιο νόημα ώστε να αντιπροσωπεύει όχι μόνο το άλμπουμ, όχι μόνο την περιοδεία, αλλά και τα τρία χρόνια που προσπαθούσα να βρω δύναμη μέσα μου, ανάμεσα στους φίλους μου, στην οικογένειά μου, στους ανθρώπους που δουλεύω μαζί, μέσω των θαυμαστών μου, με την υποστήριξή τους» πρόσθεσε.

«Και φυσικά, ήταν αναμενόμενο για εμάς να ονομάσουμε την περιοδεία “Courage”. Και είμαι έτοιμη, είμαι δυνατή και πρέπει να νοιώθεις δυνατός για να τραγουδήσεις τέτοια τραγούδια.

Sports in

Μεντιλίμπαρ: «Δεν συμβιβαζόμαστε με τίποτα άλλο εκτός από τη νίκη με ΑΕΚ – Να επισκεφτούμε ξανά αυτό το γήπεδο»

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ τόνισε πως ο Ολυμπιακός δεν θα συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο εκτός από τη νίκη ενώ υπογράμμισε με... νόημα πως οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να επισκεφτούν ξανά την «Opap Arena».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024