Υπάρχουν οι άνθρωποι που μπορούν να εκτιμήσουν ακόμα και τα πιο απλά πράγματα στη ζωή κι εκείνοι που ανεξάρτητα με το πόσο καλά είναι, θα βρουν πάντα ένα λόγο για να γκρινιάξουν ή να μην είναι ευχαριστημένοι.

Θεωρούν τους γύρω τους κι όλα όσα ζουν δεδομένα και συχνά δεν απολαμβάνουν την καθημερινότητά τους.

Αστρολογικά μιλώντας τα παραπάνω χαρακτηριστικά, εντοπίζονται πιο συχνά σε τέσσερα ζώδια:

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος έχει την εντύπωση ότι ο ίδιος είναι ένα δώρο στην ανθρωπότητα. Ότι του αξίζουν τα ωραία αντικείμενα στην ζωή και ότι θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με ευγένεια όπως και να έχουν τα πράγματα.

Θεωρεί λοιπόν δεδομένη την όποια καλή και σωστή συμπεριφορά απέναντί του ή το γεγονός ότι του αξίζουν όχι μόνο όσα αποκτήματα έχει στην ζωή του, αλλά και ακόμα περισσότερα. Και το μόνο σίγουρο είναι ότι δε σταματά να θέλει κι άλλα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει ένα σύνδρομο ανωτερότητας. Θεωρεί ότι είναι καλύτερη σε σχέση με όλους τους υπόλοιπους και ότι οι άλλοι θα πρέπει να λαμβάνουν σοβαρά υπόψη τους την άποψή της, να της κάνουν τα χατίρια και να τη θεωρούν αλάνθαστη.

Σχεδόν σπάνια αναγνωρίζει τις γνώμες των άλλων ή τις προσπάθειές τους.

Εννοείται ότι νιώθει ότι καλώς κρίνει τα τους πάντες και τα πάντα κι οι άλλοι στάνταρ δε θα πρέπει να της φέρουν κάποια αντίρρηση, να διαφωνήσουν ή να την αμφισβητήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Τοξότης είναι αθώος και αφελής. Τείνει να βλέπει το καλό σε όλους και να «δίνεται» πολύ εύκολα. Θεωρεί λοιπόν δεδομένο πως και οι άλλοι σκέφτονται όπως εκείνος και ότι είναι ευγενικοί, στοργικοί και γεμάτοι αγάπη.

Έτσι ο Τοξότης αρκετά συχνά καταλήγει να είναι πληγωμένος και προδομένος από εκείνους που εμπιστεύτηκε και στους οποίους ανοίχτηκε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Ιχθύς τείνει γενικά να είναι ένα αισιόδοξο άτομο. Αυτό συμβαίνει επειδή πολλές φορές νιώθει ότι τα καλά πράγματα στην ζωή ή μια καλή αντιμετώπιση από τους γύρω του είναι γραφτό να του συμβούν καθώς ο κόσμος είναι ένα χαρούμενο μέρος όπου όλα είναι καλά και… ανθηρά!

Βλέπει τη ζωή με τα «ροζ γυαλιά» του και θεωρεί κάποιες συμπεριφορές δεδομένες χωρίς φυσικά αυτές να είναι. Έτσι την «πατάει» και πονάει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο