Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Συγκινεί η Κρίσι Τέιγκεν: «Μετανιώνω που δεν κοίταξα το πρόσωπό του» λέει για την απώλεια του μωρού της

Συγκινεί η Κρίσι Τέιγκεν: «Μετανιώνω που δεν κοίταξα το πρόσωπό του» λέει για την απώλεια του μωρού της

Η Κρίσι Τέιγκεν και ο Τζον Λέτζεντ έχασαν το περασμένο φθινόπωρο το μωρό τους στην εικοστή εβδομάδα της κύησης.

Ένα ακόμη συγκινητικό μήνυμα σχετικά με την απώλεια του μωρού της στον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της μοιράστηκε η Κρίσι Τέιγκεν.

Καθώς, αν όλα είχαν πάει καλά, σήμερα θα ήταν η αναμενόμενη ημερομηνία τοκετού της η Τέιγκεν επέλεξε να μοιραστεί μερικές ακόμα από τις σκέψεις και τα συναισθήματά της σχετικά με την τραυματική εμπειρία της αποβολής.

Το μήνυμα συνοδευόταν από φωτογραφίες της που είχαν τραβηχτεί στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ για το κομμάτι «Wild» του τραγουδιστή και συζύγου της, Τζον Λέτζεντ.

Η ίδια συμμετείχε στο βίντεο όταν ήταν ακόμη έγκυος ενώ το ζευγάρι είχε επιλέξει να ανακοινώσει τον ερχομό του τρίτου τους παιδιού στη τελευταίο πλάνο, με την Κρίσι να χαϊδεύει την κοιλιά της.

Στο συγκινητικό μήνυμα της η Τέιγκεν μοιράστηκε μεταξύ άλλων μια σπαραχτική λεπτομέρεια σχετικά με την ημέρα της αποβολής της και συγκεκριμένα κάτι για το οποίο έχει μετανιώσει.

«Αυτές οι φωτογραφίες είναι από τα γυρίσματα του Wild στο Μεξικό. Ήμουν στη 10η εβδομάδα της εγκυμοσύνης και τρελά ευτυχισμένη. Ήξερα πως θα περνούσε αρκετός καιρός μέχρι την κυκλοφορία του βίντεο κλιπ οπότε σκέφτηκα τότε να μοιραστώ τα νέα με τον υπόλοιπο κόσμο κάνοντας τη κλασική κίνηση με το χέρι στη κοιλιά» γράφει.

«Δεν φανταζόμουν ποτέ τι θα γινόταν τις επόμενες 10 εβδομάδες… Δεν ξέρω αν θα μπορέσω ποτέ να ξαναδώ το βίντεο χωρίς να κλάψω αλλά ελπίζω ότι νιώθει τα δάκρυά μου και ξέρει πόσο πολύ μας λείπει. Θα ερχόταν τώρα όπου να ναι- αν ήταν σαν τη Luna και τον Miles, μπορεί να τον κρατούσα αυτή τη στιγμή».

«Μετανιώνω τόσο πολύ που δεν κοίταξα το πρόσωπό του όταν γεννήθηκε. Φοβόμουν τόσο μην τον δω στους εφιάλτες μου που ξέχασα πως θα ήθελα να τον δω στα όνειρά μου. Κάθε μέρα πονάω για αυτό το λάθος» έγραψε.

«Αυτός ο μήνας είναι μια σκληρή υπενθύμιση. Νόμιζα πως το δυσκολότερο κομμάτι είχε περάσει αλλά η ζωή και τα συναισθήματα δεν χωράνε σε προγράμματα» συμπλήρωσε, ενώ αναφερόμενη στα μηνύματα αγάπης και υποστήριξης που έχει λάβει όλο αυτό τον καιρό είπε: «Σας αγαπάω και είμαι ευγνώμων για την στήριξη και την αγάπη σας. Η ενέργεια ταξιδεύει και την νιώθω, το υπόσχομαι.».

«Σ’ αγαπάω Τζακ. Μου λείπεις τόσο, τόσο πολύ» έγραψε κλείνοντας.

Η Κρίσι Τέιγκεν και ο Τζον Λέτζεντ έχασαν τον γιο τους όταν ήταν 20 εβδομάδων. Η Τέιγκεν μοιράστηκε μια σειρά σκληρών, συναισθηματικά φορτισμένων εικόνων από το νοσοκομείο, μία από τις οποίες έδειχνε το ζευγάρι να κρατάει το μωρό, που είχαν ονομάσει Jack, στην αγκαλιά τους.

Την κίνηση της Τέιγκεν ακολούθησε κύμα συμπαράστασης ενώ η ίδια επαινέθηκε για την επιλογή της να μοιραστεί την τραυματική της εμπειρία ανοίγοντας τον διάλογο σχετικά με κάτι που βιώνουν εκατομμύρια γυναίκες σε ολόκληρο τον κόσμο αλλά μέχρι πρόσφατα σπάνια συζητιόταν ανοιχτά.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024