Άμα σε θέλει μόνο για σεξ και τίποτα άλλο, είναι κάτι που να είσαι σίγουρη ότι θα το καταλάβεις με το …«καλημέρα».

Συνομιλίες

Οι συνομιλίες γίνονται πάντα σεξουαλικές. Όταν τηλεφωνεί για να μιλήσει μαζί σας και ανεξάρτητα από το θέμα – βρίσκει έναν τρόπο να φέρει σεξ στη συζήτηση.

Τους λέτε για την επιτυχημένη παρουσίαση των πωλήσεών σας και παρατηρεί πώς ο πελάτης πιθανότατα δεν μπορούσε να πάρει τα μάτια του από εσάς και γυρνάει τη συζήτηση στο σεξουαλικό πάλι.

Όταν του λέτε ότι περιμένετε να πάτε στο σπίτι και απλά να απολαύσετε ένα ζεστό μπάνιο, κατευθείαν θα προτείνει να έρθει μαζί σας στη μπανιέρα και να κάνετε μπάνιο. Γενικά με το παραμικρό γυρνάει το θέμα προς τα εκεί.

Μηνύματα

Μπορείτε να καταλάβετε τόσα πολλά για το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου για σας από το περιεχόμενο της επικοινωνίας του.

Οι άντρες οι οποίοι έχουν μόνο σεξουαλικό ενδιαφέρον για εσάς, χρησιμοποιούν κείμενα και μηνύματα ως ευκαιρίες για να μετατρέψουν τη συζήτηση σε σεξουαλική συνομιλία.

Μόλις φτάσατε στο σπίτι και ξεκουράζεστε, μηνύματα τύπου «τι φοράτε τώρα;» και λοιπά προφανώς πηγαίνουν προς το σεξουαλικό. Αντίθετα, οι άντρες που σας ενδιαφέρουν ειλικρινά θα σας ρωτήσουν πώς αισθάνεστε.

Για αυτούς είναι πολύ πιο σημαντικό να δούνε αν είστε καλά γενικά, αν φάγατε, αν κάνατε κάτι στον ελεύθερό σας χρόνο, παρά να πάνε το θέμα στο σεξουαλικό κομμάτι κανά και ξανά.

Ακόμα και ο τρόπος που σου μιλάει, δείχνει τι νιώθει. Βλέπεις λοιπόν όλα αυτά. Αν δε σου αρέσουν τότε σκέψου τι επιλογές έχεις καθώς επίσης και τι θες να κάνεις.

Διαφορετικά αν είναι να παραπονιέσαι και να μην κάνεις κάτι, τότε δεν υπάρχει λόγος να δυσανασχετείς.

Ρομαντισμός

Πού; Πότε; Μην περιμένεις κάτι τέτοιο από έναν άνδρα που σε θέλει μόνο για σεξ. Κανείς δε λέει φυσικά ότι είναι κακό να θέλει μόνο ξεπέτα ή απλά να βρίσκεστε για σεξ.

Το κακό είναι να δίνει κάποιος ψεύτικες ελπίδες σε κάποια και μετά να παρεξηγείται ο ίδιος ότι τάχα δήθεν δεν έδωσε τέτοιες ενδείξεις.

Πολλοί είναι οι άντρες που θα εκμεταλλευτούν συναισθηματικά με αυτόν τον τρόπο μια γυναίκα. Όταν όμως βλέπεις έναν άντρα να κάνει τα παραπάνω τότε ξέρεις τι θέλει τουλάχιστον.

Αν πάλι έχεις απορία για το πώς βλέπει το «μεταξύ» σας, απλά ρώτα τον.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο