Εντάξει όλοι λέμε ψέματα. Ωστόσο υπάρχουν εκείνοι οι τύποι που θα πουν πιο εύκολα ένα μικρό ή μεγαλύτερο ψέμα.

Τα παρακάτω ζώδια χαρακτηρίζονται για αυτό τους το «ταλέντο».

Τώρα ξέρετε…

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι η πιο ευέλικτη μορφή του ζωδιακού και μπορεί να παρουσιάσει τόσο καλά τα ψέματά του που θα μπορούσαν επίσης να προταθούν για Όσκαρ.

Έχοντας την ικανότητα να μετατρέπεται σε έναν διαφορετικό χαρακτήρα κάθε φορά, με μεγάλη άνεση ή και… θράσος, ένας Δίδυμος μπορεί να σου πλασάρει οποιοδήποτε σύνολο λέξεων και να το κάνει πιστευτό.

Ακόμα κι αν δεν θες να το παραδεχτείς, μπορεί να ξεγελάσει το μυαλό σου και να πιστέψεις πως οποιαδήποτε δήλωσή του είναι αληθινή.

Αν ένας Δίδυμος το θελήσει, μπορεί με ευκολία να κάνει τους πάντες –ακόμα και τους εχθρούς του– να τον λατρέψουν, χρησιμοποιώντας μόνον το απλό και αποτελεσματικό ταλέντο του να «κατασκευάζει» ένα λαμπρό ψέμα στη στιγμή!

Ο πιο «θανατηφόρος» τύπος Διδύμου μάλιστα είναι εκείνος που αλλάζει τη στάση του με την ίδια ευκολία που αλλάζει και τα ρούχα του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ένας Σκορπιός έχει το νου του να κρατά σημειώσεις για τα πάντα και να διερευνά κάθε κατάσταση με το μάτι ενός ύψιστου εκμεταλλευτή, που έχει ως σκοπό την χειραγώγηση.

Στην περίπτωση που κάνει κάτι το οποίο δεν είναι απαραίτητα ηθικό, έχει ήδη σχεδιάσει κάθε μικρή πτυχή του ψέματος που πρόκειται να πει για να αποφύγει τον εντοπισμό του.

Στην πραγματικότητα, μπορεί να δημιουργήσει ένα ψέμα που θα είναι τόσο λεπτομερές, «τρισδιάστατο», και ενδεχομένως υποστηριζόμενο από ένα καλά κατασκευασμένο άλλοθι που ο ίδιος δεν θα έχει κανένα πρόβλημα να το υιοθετήσει και να επιμένει σε αυτό.

Αν ποτέ συλληφθεί να λέει κάποιο ψέμα, η ικανότητά του να αποφεύγει να παραδεχτεί την αλήθεια για πολύ καιρό, είναι πιθανό να πείσει ακόμα και το πιο δύσπιστο άτομο για την… αναμφισβήτητη ειλικρίνειά του!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Υδροχόος, όπως αναφέρει το astrology.gr είναι γνωστός ως ο προστάτης της κοινότητας και ο θεραπευτής της συλλογικότητας.

Ωστόσο, η ικανότητά του να διαβάσει αμέσως έναν άγνωστο και να τον αξιολογήσει με ακρίβεια, τον κάνει ιδιαίτερα αποτελεσματικό στο ψέμα.

Λέγοντας το ένα έξυπνο ψέμα μετά από το άλλο, προκειμένου να διατηρήσει τον έλεγχο των ανθρώπων που τον περιβάλουν, ένας Υδροχόος μπορεί εύκολα να επιβάλει την παρουσία του σε οποιοδήποτε πλήθος.

Τα ψέματά του μπορούν να στοχεύσουν στους τομείς που είσαι ευάλωτος και να αναπληρώσουν την άποψη και την ανάγκη σου για άνεση και ασφάλεια, πείθοντάς σε να εμπιστευτείς κάθε λέξη που σου λένε.

Το «εγώ» του είναι βαθύ και μεγαλοπρεπές, αν και οι περισσότεροι δεν θα το μάθουν ποτέ, αφού είναι πολύ απασχολημένοι με το να γοητεύονται από τα ψέματα που μπορεί να… ξεφουρνίσει ένας Υδροχόος.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο