Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα ζώδια που βάζουν το χρήμα πάνω από τον έρωτα

Τα ζώδια που βάζουν το χρήμα πάνω από τον έρωτα

Μπορεί τα καλύτερα πράγματα να είναι δωρεάν στη ζωή, όμως αυτά τα ζώδια έχουν διαφορετική άποψη περί έρωτα και χρημάτων....

Ο έρωτας για άλλους περνάει από το στομάχι και για άλλους από το… πορτοφόλι.

Η σχέση που έχει κάθε ζώδιο με τα χρήματα με τον έρωτα και τα χρήματα είναι διαφορετική.

Ποια είναι όμως τα ζώδια εκείνα που σε μια σχέση εκτιμούν πως σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη της, παίζει το χρήμα και όχι το συναίσθημα;

ΤΑΥΡΟΣ

Τα Ταυράκια είναι τα πιο… κακομαθημένα και εκείνα που έχουν το πιο ακριβό γούστο. Δεν έχει σημασία εάν πρόκειται για τα ρούχα τους, το σπίτι που κατοικούν, το κρασί που πίνουν, αφού ο τρόπος ζωής τους είναι από μόνος του εξαιρετικά ακριβός.

Αναζητούν διαρκώς τις απολαύσεις σε κάθε τους επιλογή και έναν σύντροφό με εξίσου εκλεπτυσμένο γούστο για να την μοιραστούνε μαζί τους.

ΛΕΩΝ

Τα Λιοντάρια αποζητούν τόσο τα χρήματα και τις πολυτέλειες, όσο και τη φήμη και την αναγνώριση. Αυτή τους η τάση για προσοχή και συγκέντρωση εξουσίας είναι που καταλήγει σε επιλογή συντρόφων που θα μπορέσουν να θρέψουν τη μεγάλη ματαιοδοξία τους και την αγάπη τους για τα «φώτα».

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Για τους Σκορπιούς, χρήμα και εξουσία είναι αφροδισιακά στοιχεία, γι’ αυτό έχουν την τάση να μαγνητίζονται από ανθρώπους, που είναι στην κορυφή, σύμφωνα με τα στάνταρ τους. Όσο πιο υψηλός είναι ο στόχος που έχουν βάλει στο μυαλό τους, τόσο πιο δυνατοί θα νιώθουν μόλις τον κατακτήσουν.

Δεν τους απασχολούν τα χρήματα σε πρακτικό επίπεδο, επειδή μπορούν να τους εξασφαλίσουν μία καλύτερη ζωή, αλλά ως ένα τρόπαιο που πρέπει να διεκδικήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες δεν παρασύρονται τόσο από τον πλούτο, όσο από τη σκέψη πως μπορούν να κατακτήσουν κάποιον πιο ισχυρό από εκείνους. Σημαντικός, επίσης, λόγος είναι κι ότι θέλουν να έχουν άνεση και να καλοπερνούν κι όχι να μιζεριάζουν.

Τα χρήματα, λοιπόν όπως αναφέρει το astrology.gr είναι ένα μέσο που τους εξασφαλίσει ακόμη πιο συναρπαστικές εμπειρίες, διασκεδάσεις, ταξίδια και… πάρτι!

Ειδικότερα αν ο σύντροφός τους είναι εξίσου ελεύθερο πνεύμα με εκείνους, ξέρουν πως παρέα θα μπορέσουν να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους για μία ζωή γεμάτη προκλήσεις!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο Αιγόκερως είναι ένα ζώδιο που δύσκολα θα παρασυρθεί από παιδικές φαντασιώσεις, ρομάντζα και όνειρα, αφού έχει διαρκώς το μυαλό του προσηλωμένο
στους στόχους και την επιτυχία του. Αυτός είναι και ο λόγος που τα χρήματα είναι ένα παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει τη σχέση του.

Ξέρει ότι η έλλειψή τους φέρνει γκρίνια και παράπονα, ενώ οι ακάλυπτες ανάγκες της καθημερινότητας μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό.

Sports in

LIVE: Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας

Παρακολουθήστε live στις 17:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ολυμπιακός – Προμηθέας Πάτρας για την 4η αγωνιστική του Top-6 της Stoiximan Basket League. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ3.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024