Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ταϊβάν – Κοροναϊός : Απέφυγε το πρόστιμο επειδή… αποδείχθηκε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής

Ταϊβάν – Κοροναϊός : Απέφυγε το πρόστιμο επειδή… αποδείχθηκε ότι είχε πέσει θύμα απαγωγής

Το απίστευτο περιστατικό ευτυχώς είχε αίσιο τέλος

Οι αρχές της Ταϊβάν ανακοίνωσαν την διαγραφή του προστίμου ενός άνδρα που είχε σπάσει τα μέτρα της καραντίνας, επειδή όπως αποδείχθηκε μετά από έρευνα είχε πέσει θύμα απαγωγής.

Ο άνδρας, το επώνυμο του οποίου είναι Τσεν, έφτασε στην Ταϊβάν από το Χονγκ Κονγκ στα τέλη Οκτωβρίου και αμέσως μπήκε σε καραντίνα στο σπίτι ενός φίλου του στην πόλη Ναντού, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου δικαιοσύνης.

Την 1η Νοεμβρίου, όμως, και ώρα 11 το βράδυ, εισπράκτορες χρεών διέρρηξαν το σπίτι και απήγαγαν τον Τσεν, πιστεύοντας ότι επρόκειτο για τον φίλο και οικοδεσπότη του. Μάλιστα, τον ανάγκασαν να πληρώσει τα ξένα χρέη, πριν τελικά τον αφήσουν να φύγει. Ο Τσεν τραυματίστηκε στο διάστημα της κράτησής του από τους άνδρες.

Και αφού κατάφερε να γλιτώσει, τον περίμενε άλλη μια δυσάρεστη έκπληξη: Ένα πρόστιμο $3.500 επειδή έσπασε την καραντίνα. Η περίπτωσή του, όμως, στη συνέχεια διερευνήθηκε για να αποδειχθεί αν οι ισχυρισμοί του περί παράνομης κράτησης ήταν πραγματικοί.

Η αστυνομία πράγματι επιβεβαίωσε τους ισχυρισμούς του Τσεν και τώρα αναζητά τους απαγωγείς του.

Τα τσουχτερά πρόστιμα δεν είναι ασυνήθιστα στην Ταϊβάν, όπου ένας άνδρας αναγκάστηκε να πληρώσει $3.500 επειδή εγκατέλειψε το δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου είχε τεθεί σε καραντίνα για… 8 λεπτά, ενώ άλλος άνδρας έλαβε πρόστιμο $35.000 –αφού βέβαια έσπασε την καραντίνα του τουλάχιστον επτά φορές.

Πάντως, τα αυστηρά πρόστιμα έχουν συμβάλει στο γεγονός ότι η Ταϊβάν κατάφερε να ανταποκριθεί πολύ καλά στην πανδημία, έχοντας θρηνήσει μόλις οκτώ θύματα από τον φονικό ιό.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024