Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
5 νέα χρήσιμα gadgets που θα λατρέψετε

5 νέα χρήσιμα gadgets που θα λατρέψετε

Δείτε μερικά από τα πιο cool νέα gadgets που κυκλοφορούν φέτος.

Νέα αντικείμενα τεχνολογίας που έρχονται να κάνουν πιο εύκολη την καθημερινότητα- από το ξύπνημα, μέχρι τη διασκέδαση και τον ύπνο.

Philips Somneo Sleep and Wake-Up Light

Ένα κομψό φως ύπνου και αφύπνισης που θα αλλάξει την καθημερινότητά σας. Το φως του είναι κλινικά αποδεδειγμένο ότι βελτιώνει τον ύπνο και βοηθά τους χρήστες να αισθάνονται πιο ξεκούραστοι όταν ξυπνούν.

Το Somneo μπορεί να προσομοιώνει την ανατολή και τη δύση του ηλίου, να παίζει μια πληθώρα χαλαρωτικών ήχων, ακόμη και να φορτίζει το smartphone σας μέσω της ενσωματωμένης θύρας USB.

WD My Passport Portable SSD (500GB)


Ο φορητός SSD του WD My Passport διαθέτει ένα κομψό αλλά στιβαρό μεταλλικό περίβλημα, που μπορεί να αντέξει σε πτώσεις μέχρι και πάνω από 2 μέτρα. Το gadget διαθέτει USB 3.2 Type-C για εξαιρετικά γρήγορες ταχύτητες μεταφοράς δεδομένων. Διατίθεται σε μπλε, γκρι, χρυσό και κόκκινο με έως και 2 TB αποθηκευτικού χώρου.

Coral 3-in-1 UV Sterilizer and Dryer


UV αποστειρωτής- ένα βολικό προϊόν για την πραγματικότητα στην οποία ζούμε. Εξοπλισμένος με δύο λαμπτήρες UV-C, μπορεί να εξαλείψει σχεδόν πλήρως τα μικρόβια από τα μικρά αντικείμενα που χρησιμοποιούνται συχνά, μέσα σε μόλις 10 λεπτά. Είναι αποτελεσματικός όχι μόνο για προϊόντα τεχνολογίας, αλλά και για γυαλιά, κλειδιά και παιχνίδια, μεταξύ πολλών άλλων.

Fujifilm Instax Mini Link Smartphone Printer


Αυτός ο μίνι εκτυπωτής φωτογραφιών της Fujifilm εκτυπώνει φωτογραφίες από το smartphone σας σε διαστάσεις 1,8 επί 2,4 ίντσες, με εντυπωσιακή ταχύτητα. Διαθέσιμο σε λευκό, denim ή ροζ, το Instax Mini Link μπορεί να τυπώσει μια φωτογραφία μέσα σε 12 δευτερόλεπτα. Το gadget συνδέεται με τα smartphone μέσω Bluetooth.

Φορητό ηχείο Klipsch Heritage Groove Portable Bluetooth Speaker


Ο όμορφος σχεδιασμός και η ποιοτική κατασκευή του συνδυάζονται με εντυπωσιακή ποιότητα ήχου, καθιστώντας το ένα από τα καλύτερα ηχεία στην κατηγορία του. Μπορείτε να περιμένετε εως και 8 ώρες ασύρματης αναπαραγωγής μεταξύ φορτίσεων. Διατίθεται με μαύρη ή καφέ επένδυση.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024