Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ugg : Τα μποτάκια που στοίχειωσαν τα ‘00s επιστρέφουν

Ugg : Τα μποτάκια που στοίχειωσαν τα ‘00s επιστρέφουν

Όλο και περισσότερες διασημότητες τα επιλέγουν για τις καθημερινές τους εμφανίσεις εκτινάσσοντας τη δημοτικότητά τους σε όλο τον κόσμο

Θυμάστε εκείνη την στιλιστικά… ιδιαίτερη εποχή, όταν όλοι –και κυρίως όλες- επέλεγαν να ολοκληρώσουν το outfit τους με ένα μάλλον άμορφο ζευγάρι μπότες με επένδυση από γούνα; Αν όχι, ίσως γρήγορα αναγκαστείτε να το θυμηθείτε, αφού οι διάσημες μπότες Ugg φαίνεται πως κάνουν το δυναμικό τους come back.

Ίσως οφείλεται στη νοσταλγία μας για εκείνες τις απλούστερες εποχές, προ κρίσης και πανδημίας, όταν τα αφράτα μποτάκια και οι βελούδινες φόρμες αποτελούσαν τον υπέρτατο συνδυασμό για shopping therapy στα τότε καινούργια mall της Αθήνας. Ή ίσως αποτελεί συνέπεια του κοροναϊού που μας έκλεισε στο σπίτι και κατέστησε την άνεση σαφώς σημαντικότερη του στυλ. Και, εντάξει, έχουν πιάσει και τα κρύα. Πάντως το γεγονός παραμένει: Ίσως σύντομα πιάσετε και εσείς τον εαυτό σας να γλυκοκοιτάζει ένα ζευγάρι Ugg.

View this post on Instagram

A post shared by UGG® (@ugg)

Από τη Dua Lipa μέχρι τη Μπέλα Χαντίντ, διάσημοι και influencers κάθε είδους έχουν φωτογραφηθεί φορώντας τες.

Ακόμη και ο πρώην αρχισυντάκτης της αμερικανικής Vogue, Αντρέ Λίον Τάλι φαίνεται πως λατρεύει τη μάρκα εδώ και χρόνια. Πρόσφατα δήλωσε στο Elle: «Η άνεση σε κάνει να νιώθεις ασφάλεια. Η άνεση σου επιτρέπει να παρουσιάζεις τον καλύτερο εαυτό σου στο σύμπαν».

View this post on Instagram

A post shared by UGG® (@ugg)


Στην τριμηνιαία έκθεσή της, η πλατφόρμα ερευνών για την παγκόσμια μόδα Lyst τοποθέτησε τα κλασικά ultra mini μποτάκια της Ugg στο top 10 των μεγαλύτερων trends στον κόσμο στον χώρο των γυναικείων προϊόντων, στο πλευρό των Birkenstock και των Clogs. Στη λίστα που αφορούσε τους άνδρες, ένα ζευγάρι παντόφλες της εταιρείας κατέκτησε την Τρίτη θέση.

Η έκθεση τονίζει ότι οι παντόφλες αποτελούν δημοφιλή επιλογή δώρου για τους άνδρες, ενώ τα γυναικεία μποτάκια έχουν μετατραπεί σε νέο «it» αντικείμενο. Ακόμη και η Ίρινα Σάικ τα επέλεξε σε έντονο ροζ χρώμα για δημόσια εμφάνισή της, ενώ η Τζόαν Σμολς προτίμησε ζεστές αποχρώσεις του καφέ.

View this post on Instagram

A post shared by UGG® (@ugg)

Η εταιρεία λιανικής πώλησης υποδημάτων shuh ανέφερε στον Guardian ότι οι πωλήσεις σε μπότες Ugg έχουν σημειώσει αύξηση 30% σε σχέση με πέρσι, ενώ οι καταναλωτές έχουν δείξει την προτίμησή τους σε προϊόντα της μάρκας με τα οποία έχουν φωτογραφηθεί διάσημα πρόσωπα –ανάμεσά τους και οι Καρντάσιανς.

Το ίδιο ισχύει και για τα καταστήματα John Lewis που αναφέρουν τεράστια ζήτηση για τα προϊόντα Ugg στη διάρκεια των τελευταίων 12 μηνών. Μάλιστα, οι πωλήσεις της περασμένης εβδομάδας ξεπέρασαν κατά 105% εκείνες της αντίστοιχης περιόδου για το 2020, γεγονός που η εταιρεία αποδίδει στο ότι «πολλοί από εμάς εργαζόμαστε από το σπίτι και η άνεση έχει μετατραπεί σε προτεραιότητά μας». Το πολυτελές πολυκατάστημα πρόσθεσε μιλώντας στον Guardian ότι οι αναζητήσεις για παντόφλες Ugg έχουν αυξηθεί κατά 52% με το κλασικό μοντέλο Scuffete να έχει τη μεγαλύτερη δημοτικότητα.

Sports in

Έτοιμος για θρυλικό μπρέικ ο Ολυμπιακός στη Βαρκελώνη

Με στόχο να σπάσει την έδρα της Μπαρτσελόνα με το… καλημέρα ο Ολυμπιακός στο πρώτο παιχνίδι της σειράς με τους Καταλανούς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024