Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Καίτη Γαρμπή σε Κιμούλη: Είναι της μόδας η Αλήθεια

Καίτη Γαρμπή σε Κιμούλη: Είναι της μόδας η Αλήθεια

Η Καίτη Γαρμπή απαντά στη δήλωση του Γιώργου Κιμούλη περί «μόδας καταγγελιών τύπου Μπεκατώρου»

Σάλος έχει προκληθεί στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα ότι έχει υποστεί λεκτική και ψυχολογική βία από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση «Closer» το 2008.

«Ήθελα να μοιραστώ με τον κόσμο μια γνώση που μου έκανε καλό» είπε η Ζέτα Δούκα μιλώντας στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για τα όσα μοιράστηκε σχετικά με την υγεία της και τα διατροφικά προβλήματα που είχε, ενώ μίλησε για τα γεγονότα που βρίσκονται στο επίκεντρο των ημερών μετά τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου για την σεξουαλική κακοποίηση.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι και η ίδια είχε υποστεί σωματική και λεκτική βία από τον σκηνοθέτη – ηθοποιό Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της παράστασης «Closer».

«Όλη τη χρονιά που συνεργάστηκα μαζί του ήταν μια απίστευτης έντασης ψυχολογική και λεκτική βία, εντός και εκτός σκηνής, με εξάρσεις και περιστατικά θυμού» ανέφερε η Ζέτα Δούκα, τονίζοντας:

«Έκανε τα πάντα για να με ταράξει επί σκηνής και εκτός σκηνής υπήρχαν περιστατικά λεκτικής βίας».

Ο Γιώργος Κιμούλης σε συνέντευξη που έδωσε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega,  αρνήθηκε τις κατηγορίες της Ζέτας Δούκα, ανέφερε ότι έχει κάνει μήνυση αλλά και ότι έγιναν «της μόδας»  οι καταγγελίες όπως αυτή που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου.

Ο Γιώργος Κιμούλης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA,  έδωσε την δική του εκδοχή κάνοντας λόγο για μια «εργατική διαφωνία» που θα μπορούσε να έχει ληθεί με έναν διάλογο ή μέσω της παρέμβασης της επιθεώρησης εργασίας.

Την εν λόγω συνέντευξη φαίνεται πως παρακολούθησε η Καίτη Γαρμπή, καθώς μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Twitter πήρε θέση και σχολίασε τη συγκεκριμένη ατάκα του Γιώργου Κιμούλη.

Ειδικότερα, η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε:

«Δεν είναι της μόδας οι καταγγελίες τύπου Μπεκατώρου, είναι της μόδας η αλήθεια».

Δείτε παρακάτω τη σχετική ανάρτηση που έκανε η Καίτη Γαρμπή:

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024