Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Ο γιός του Τζουντ Λο μεγάλωσε κι είναι ίδιος ο πατέρας του

Ο γιός του Τζουντ Λο μεγάλωσε κι είναι ίδιος ο πατέρας του

Ο Ράφερτι Λο φωτογραφήθηκε για τη βρετανική έκδοση του ανδρικού περιοδικού GQ και μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του, τη σύγκριση λόγω της ομοιότητάς τους, αλλά και το γεγονός ότι επέλεξε την ίδια καριέρα.

Τα γονίδια του Τζουντ Λο είναι αρκετά ισχυρά και ο μεγαλύτερος γιος του διάσημου ηθοποιού του Χόλιγουντ, Ράφερτι Λο όσο μεγαλώνει μας θυμίζει όλο και περισσότερο τον γοητευτικό πατέρα του.

Όπως ακριβώς και ο πατέρας του, ο Ράφερτι Λο είναι πολυτάλαντος και όσο μεγαλώνει γίνεται όλο και πιο όμορφος.

Αν και ξεκίνησε την καριέρα του ως μοντέλο, γρήγορα βρήκε την αληθινή κλίση του στο χώρο της υποκριτικής και της μουσικής.

Πρόσφατα, το νεαρό μοντέλο και ηθοποιός φωτογραφήθηκε για τη βρετανική έκδοση του ανδρικού περιοδικού GQ και μίλησε για τη σχέση του με τον πατέρα του, τη σύγκριση λόγω της ομοιότητάς τους, αλλά και το γεγονός ότι επέλεξε την ίδια καριέρα.

Στη φωτογράφιση, ο 24χρονος Ράφερτι Λο εντυπωσιάζει αβίαστα.

Ποζάροντας με στιλάτα looks και με την άνεση που του χάρισαν οι συνεργασίες του κορυφαία brands, μαγεύει το φακό και φαίνεται έτοιμος να κατακτήσει το διεθνές στερέωμα, χωρίς να βασίζεται μόνο στο διάσημο επίθετό του.

View this post on Instagram

A post shared by British GQ (@britishgq)

«Υπάρχει αυτή η σύγκριση συνέχεια και τη βρίσκω αρκετά αστεία. Γιατί, προφανώς και θα μοιάζουμε -είναι ο μπαμπάς μου» είπε ο 24χρονος Ράφερτι, τονίζοντας ότι ο Τζουντ Λο είναι περήφανος για τον άνδρα που έγινε ο γιος του.

Απαντώντας γύρω από την αντίδραση των γονιών του όταν τους ανακοίνωσε ότι ήθελε να ασχοληθεί με την υποκριτική, ο ίδιος απάντησε:

«Δεν αντέδρασαν κάπως συγκεκριμένα. Με παρακολουθούσαν στις σχολικές παραστάσεις από τότε που ήμουν πέντε και η υποκριτική ήταν πάντα κάτι που αγαπούσα να κάνω, όπως και η μουσική και το γράψιμο.

Πάντα υποστήριζαν εμένα και αδέρφια μου, ενώ ακολουθούσαμε τα όνειρα και το πάθος μας. Για τους ίδιους, η σκληρή δουλειά σε αμείβει».

Sports in

Άγριο ξύλο ανάμεσα σε μαθήτριες Γυμνασίου στον Πύργο

Το επεισόδιο έγινε μπροστά στα μάτια των υπόλοιπων μαθητών οι οποίοι όχι μόνο παρακολουθούν αμέτοχοι, αλλά με επευφημίες και επιφωνήματα βιντεοσκοπούν το συμβάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024