Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βραζιλία :  Συνετρίβη αεροπλάνο που μετέφερε παίκτες της Πάλμας - Έξι νεκροί

Βραζιλία : Συνετρίβη αεροπλάνο που μετέφερε παίκτες της Πάλμας – Έξι νεκροί

Νέα αεροπορική τραγωδία στη Βραζιλία – Νεκρός ο πρόεδρος και 4 παίκτες της Πάλμας

Μια ακόμα αεροπορική τραγωδία σημαδεύει το βραζιλιάνικο ποδόσφαιρο, καθώς ο πρόεδρος της ομάδας, Πάλμας και τέσσερις ποδοσφαιριστές έχασαν την ζωή τους μετά την συντριβή αεροσκάφους στο οποίο επέβαιναν.

Τα θύματα του δυστυχήματος είναι συνολικά έξι, καθώς οι τελευταίες πληροφορίες από την Βραζιλία αναφέρουν πως και ο πιλότος του αεροσκάφους είναι νεκρός.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν μεταδώσει μέχρι στιγμής τα βραζιλιάνικα μέσα ενημέρωσης, στο μικρό αεροσκάφος δεν ήταν όλά τα μέλη της αποστολής της Πάλμας, αλλά μόνο ο πρόεδρος και τέσσερις ποδοσφαιριστές.

Ο 32χρονος πρόεδρος του συλλόγου, Λούκας Μέιρα καθώς και οι Ρανουλέ (27 ετών), Πρασέδες (23), Μολινάρι (23) και Νοέ (28) που αγωνίζονταν στην Πάλμας, έχασαν την ζωή τους στο τραγικό δυστύχημα.

Είναι μια ακόμα αεροπορική τραγωδία που χτυπά το ποδόσφαιρο της Βραζιλίας καθώς κανείς δεν πρέπει να ξεχνά την συντριβή του αεροσκάφους που μετέφερε την αποστολή της Σαπεκοένσε, τον Νοέμβριο του 2016. Στο τραγικό δυστύχημα είχαν χάσει την ζωή τους 71 άνθρωποι και είχαν διασωθεί έξι.

Το αεροσκάφος είχε συντριβεί όταν πλησίαζε το αεροδρόμιο του Μεντεγίν της Κολομβίας, με την τραγωδία να βυθίζει στο πένθος την Βραζιλία αλλά και την παγκόσμια ποδοσφαιρική κοινότητα.

 

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024