Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Το ζώδιό σου δείχνει τι έχεις ανάγκη σε μια σχέση

Το ζώδιό σου δείχνει τι έχεις ανάγκη σε μια σχέση

Για την επιβίωση μιας σχέσης, κάθε ζώδιο χρειάζεται να του χαρίσεις ένα συγκεκριμένο ποιοτικό χαρακτηριστικό, που του χρησιμεύει ως καύσιμο για να διατηρήσει τον έρωτα και την αγάπη του.

Για την επιβίωση μιας σχέσης, κάθε ζώδιο χρειάζεται να του χαρίσεις ένα συγκεκριμένο ποιοτικό χαρακτηριστικό, που του χρησιμεύει ως καύσιμο για να διατηρήσει τον έρωτα και την αγάπη του

ΚΡΙΟΣ

Θέλεις ο εραστής ή η ερωμένη σου να είναι εκ των προτέρων με το μέρος σου και δεν σου αρέσει καθόλου να περιμένεις. Όταν ο/η σύντροφός σου σε κάνει να ανυπομονείς ή δεν είναι αυθόρμητος/η μαζί σου, μπορεί να σε «σκοτώσει».

Το χειρότερο όμως για σένα είναι να νιώσεις ότι σου κρύβει κάτι. Αυτό δεν θα το αντέξεις, αφού πιστεύεις ότι πρέπει να είσαι πάντα ένα βήμα μπροστά.

ΤΑΥΡΟΣ

Ταύρε, η ήρεμη συμπεριφορά εκ μέρους του συντρόφου σου είναι θεμελιώδης για σένα. Δεν αντέχεις με τίποτα την τραχύτητα, την αγένεια ή τις χειριστικές συμπεριφορές.

Η φινέτσα κυριαρχεί στην προσωπικότητά σου και αν ο/η σύντροφός σου δεν μπορεί να εκπολιτισθεί, είναι αδύνατο για σένα να αδιαφορήσεις ή να τον συγχωρήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, η επικοινωνία με τον/την σύντροφό σου είναι η… αναπνοή σου! Από τη στιγμή που είναι μαζί σου, ανέλαβε και το «κουραστικό καθήκον» να σου τηλεφωνεί ή να σου στέλνει μηνύματα, σε καθημερινή βάση.

Αν τυχόν και νιώσεις ότι χάνεται η επικοινωνία μεταξύ σας, είναι σα να σου δίνουν «το φιλί του θανάτου». Μην ξεχνάς όμως, ότι μπορείς να επικοινωνείς και με την αφή, την όσφρηση ή και τη γεύση, αφού τα όμορφα λόγια δεν είναι ποτέ αρκετά για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Εσύ Καρκίνε, δεν θέλεις μόνο να σε προστατεύει ο/η σύντροφός σου, αλλά θέλεις να νιώθεις ότι τον/την προστατεύεις κι εσύ.

Η αφοσίωση, η προστασία και το συναίσθημα της απόλυτης ασφάλειας είναι για σένα ό,τι καλύτερο. Αν δεν καταφέρεις να εξασφαλίσεις μέσα στη σχέση σου όλα τα παραπάνω, θα νιώθεις σαν ένα άστεγο σπουργίτι που το χτυπάει αλύπητα ο άνεμος.

ΛΕΩΝ

Πρέπει να νιώθεις ότι ο σύντροφός σου σε αφήνει ελεύθερο, χωρίς να σε ελέγχει, καθώς επίσης και ότι είναι ειλικρινής και πάνω απ’ όλα ότι του αρέσουν τα παιχνίδια!

Το να μπορείτε να παίζετε σαν μικρά παιδιά είναι το πιο σημαντικό για σένα. Βέβαια και το πάθος στη σχέση παίζει μεγάλο ρόλο, αλλά μάλλον έρχεται αμέσως μετά από την ανάγκη σου για παιχνίδι!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Για σένα Παρθένε, η αμεροληψία και η πηγαία ευγένεια είναι εντελώς απαραίτητη. Και ο εραστής ή η ερωμένη σου πρέπει να είναι ευγενής και να έχει ικανότητες.

Το να βλέπεις το αγαπημένο σου πρόσωπο να είναι ευγενές με άλλα άτομα, πιο αδύναμα ή νεαρότερα ή να προσφέρει τη βοήθειά του σε ανθρώπους ή ζώα που βρίσκονται σε ανάγκη, θα ζεστάνει την καρδιά σου περισσότερο από το κάθε τι.

ΖΥΓΟΣ

Η ειρήνη και η αρμονία μπορεί να είναι σπάνιες σε αυτόν τον κόσμο, αλλά εσύ Ζυγέ χρειάζεσαι απελπισμένα την αρμονία στην ιδιωτική σου ζωή.

Ο σύντροφός σου θα πρέπει να προσπαθήσει να ικανοποιήσει αυτήν την ανάγκη σου και να δημιουργεί όσο λιγότερες αναταραχές γίνεται στον κοινό σας βίο. Οι καβγάδες σε τραυματίζουν ανεπανόρθωτα. Από την άλλη πλευρά βέβαια, η διαλλακτική ζυγίσια φύση σου λατρεύει κάθε ειλικρινή προσπάθεια και συγχωρεί κάθε μειονέκτημα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσύ Σκορπιέ, χωρίς ειλικρίνεια και ακεραιότητα εκ μέρους του συντρόφου σου, θα νιώσεις άδειος και προδομένος.

Το να υπάρχει καλό σεξ με τον/την σύντροφό σου καθώς και το να μπορεί να κρατάει μυστικά είναι για σένα επίσης πολύ σημαντικά. Όμως μάλλον έρχονται δεύτερα στη σειρά των αναγκών σου. Αυτό που προέχει είναι η οικειότητα και η εντιμότητα μέσα στη σχέση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τοξότη, χρειάζεσαι έναν σύντροφο που να είναι γενναιόδωρος και να το δείχνει. Το να είσαι ελεύθερος να δίνεις και να παίρνεις, σε μια ευρεία κλίμακα, είναι ζωτικής σημασίας για σένα.

Ο εραστής ή η ερωμένη σου θα πρέπει να νιώθει άνετα με την συχνά υπερβολική συμπεριφορά σου, ακόμα κι όταν είστε σε δημόσιο χώρο. Α, και για να μην ξεχνιόμαστε: το καλό σεξ είναι εξίσου σημαντικό για να συνυπάρξεις σε μια σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εσύ Αιγόκερε, αν βρεις έναν/μια σύντροφο που είναι έντιμος, αγαπά την εργασία και δεν του αρέσει η τεμπελιά, η καρδιά σου θα χτυπήσει δυνατά και η ζωή σου θα κυλήσει όμορφα!

Επίσης, ο/η σύντροφός σου δεν πρέπει ποτέ να σε υποτιμήσει ή να σε θεωρήσει δεδομένο, γιατί θα θίξει την αξιοπρέπειά σου. Δεν σου αρέσει όμως ούτε να σε επαινεί υπερβολικά, αφού θεωρείς προσβλητικούς τους αχρείαστους επαίνους, σύμφωνα με το astrology.gr

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, θεωρείς σπουδαία συστατικά σε μια σχέση τον ενθουσιασμό, τους πειραματισμούς και τα κοινά οράματα για το μέλλον. Όμως είναι πολύ πιο θεμελιώδες για σένα το να έχεις έναν/μια σύντροφο που είναι δίκαιος και έχει ανοιχτό μυαλό. Ένας κοντόφθαλμος ή μίζερος άνθρωπος δεν έχει καμία θέση στη ζωή σου.

Ο/η σύντροφός σου δεν χρειάζεται βέβαια να συμφωνεί με όλες τις απόψεις σου, αλλά το να τις αποδέχεται θα βοηθούσε πολύ τη σχέση σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Εσύ Ιχθύ μου, έχεις το στέμμα του ζωδιακού, αφού μπορείς να νιώσεις και να αφομοιώσεις όλες τις ιδιότητες των υπόλοιπων ζωδίων. Αν είσαι με έναν/μια σύντροφο που πληγώνει διαρκώς τα συναισθήματά σου, η σχέση σας δεν θα λειτουργήσει.

Χρειάζεσαι κάποιον που θα είναι ευαίσθητος και θα έχει την απαραίτητη εξωστρέφεια για να εκφράσει την ευαισθησία του. Χρειάζεσαι επίσης κάποιον που του αρέσει να σου προσφέρει ανακούφιση όταν κλαις, γιατί είναι σίγουρο ότι θα το κάνεις!

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024