Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Νέες υπηρεσίες στο καιρό της πανδημίας: Ενοικιάσεις σκύλων και στολών delivery

Νέες υπηρεσίες στο καιρό της πανδημίας: Ενοικιάσεις σκύλων και στολών delivery

Έξυπνο τρόπο βρήκαν πολλοί Ολλανδοί για να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα μετά την νυχτερινή απαγόρευση που επιβλήθηκε από σήμερα

Έξυπνο τρόπο βρήκαν πολλοί Ολλανδοί για να μπορούν να κυκλοφορούν ελεύθερα μετά την νυχτερινή απαγόρευση που επιβλήθηκε από σήμερα.

Η καραντίνα έρχεται σε λίγες ώρες και πολίτες σκέφτονται ιδέες για να «ξεγελάσουν» τα μέτρα απαγόρευσης.

Στους δημιουργικούς τρόπους συγκαταλέγονται οι υπηρεσίες δανεισμού σκύλων αλλά και η παραγγελία στολών από εταιρείες delivery.

Από σήμερα επιβλήθηκε η πρώτη σε εθνικό επίπεδο μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο νυχτερινή απαγόρευση κυκλοφορίας από τις 21:00 (20:00 GMT) έως τις 04:30, με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας.

Ο πρωθυπουργός της Ολλανδίας Μαρκ Ρούτε ανακοίνωσε χθες την πρόθεσή του για την εφαρμογή μιας απαγόρευσης της κυκλοφορίας, διευκρινίζοντας, ωστόσο, ότι θα ήθελε την «επαρκή στήριξη» του κοινοβουλίου.

Ο Ρούτε εξήγησε πως η απόφαση για τη λήψη ενός τέτοιου μέτρου ελήφθη λόγω της «βρετανικής μετάλλαξης και των πολύ μεγάλων ανησυχιών που έχουμε όλοι».

Με αυτό το δεδομένο ένας ιστότοπος που αναζητεί -για λογαριασμό όσων χρειάζονται βοήθεια με τα κατοικίδια ζώα τους- εθελοντές για βόλτα σκύλου έχει κατακλυστεί από προσφορές.

«Συνήθως λαμβάνουμε 10 προσφορές την εβδομάδα και από την στιγμή που ανακοινώθηκε το σχέδιο για απαγόρευση της κυκλοφορίας την Τρίτη, έχουμε λάβει 300», δήλωσε ο Jos van Prooijen, ο οποίος διευθύνει τον μη κερδοσκοπικό ιστότοπο, www.matcheenleenhond.nl.

Η διαδικτυακή αγορά Marktplaats.nl παγώνει τις πωλήσεις σακακιών και γενικότερα στολών γνωστών εταιρειών διανομής ως απάντηση στην αυξανόμενη ζήτηση, αναφέρει η εφημερίδα Algemeen Dagblad.

Ορισμένοι πωλητές προσέφεραν άδεια κουτιά παράδοσης για σκούτερ από 50 ευρώ και πάνω.

Sports in

Έτοιμος (και) για το Διηπειρωτικό ο Ολυμπιακός!

Αν η Κ19 των «ερυθρολεύκων» κατακτήσει του Τσάμπιονς Λιγκ Νέων θα παίξει στον τελικό του Ιντερκοντινεντάλ κόντρα στη Φλαμένγκο για το Παγκόσμιο Στέμμα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024