Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Heatbox : Το κουτί που κρατάει το κολατσιό μας πάντα ζεστό

Heatbox : Το κουτί που κρατάει το κολατσιό μας πάντα ζεστό

Το ζεστό μεσημεριανό γεύμα είναι μια πολυτέλεια που πολλοί επιδιώκουν αλλά δεν επιτυγχάνουν συχνά, το Heatbox υπόσχεται πως θα το καταφέρει

Το ζεστό μεσημεριανό γεύμα είναι μια πολυτέλεια που πολλοί επιδιώκουν αλλά δεν επιτυγχάνουν συχνά, το Heatbox υπόσχεται πως θα το καταφέρει!

Ίσως να μην έχετε πρόσβαση σε φούρνο μικροκυμάτων κατά τη διάρκεια της ημέρας ή απλά δεν θέλετε να περάσετε από την ταλαιπωρία του να μαγειρέψετε ένα γεύμα στη μέση της ημέρας. Είτε έτσι είτε αλλιώς, το Heatbox – το πρώτο κουτί με αυτόνομη θέρμανση που χρησιμοποιεί έξυπνη τεχνολογία και ατμό για τη θέρμανση του φαγητού σας – είναι εδώ για να αλλάξετε συνήθειες.

Ζεστό φαγητό κάθε στιγμή της ημέρας

Σχεδιασμένο στην Ολλανδία από μια καινοτόμο ομάδα τεσσάρων ατόμων, το Heatbox διαθέτει μια ποικιλία χρήσιμων χαρακτηριστικών που το κάνουν να μοιάζει με αεράκι για ένα ζεστό γεύμα εν κινήσει. Το πρώτο από αυτά είναι ότι χρησιμοποιεί ατμό για να ζεσταίνει το φαγητό σας. Ζεσταίνει τα τρόφιμα στην τέλεια θερμοκρασία χωρίς να τα στεγνώσει. Είναι επίσης στεγανό και διαθέτει αντιολισθητική βάση, ώστε να μπορείτε να μεταφέρετε το φαγητό σας οπουδήποτε χωρίς να ανησυχείτε για τίποτα.

Το κουτί με αυτόνομη θέρμανση είναι επίσης επαναφορτιζόμενο – λειτουργεί έως και τρεις φορές με μία μόνο φόρτιση – και μπορείτε ακόμη και να χρησιμοποιήσετε τη θύρα φόρτισης για να φορτίσετε το τηλέφωνό σας. Επιπλέον, συνδέεται με Bluetooth και ελέγχεται μέσω μιας εφαρμογής που είναι διαθέσιμη τόσο για iOS όσο και για Android. Με την εφαρμογή, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το Heatbox και να προσαρμόσετε τη ρύθμιση θερμότητας σε χαμηλή, μεσαία ή υψηλή. Η τελική έκδοση της εφαρμογής θα περιλαμβάνει επίσης μια ποικιλία από υγιεινές και νόστιμες συνταγές για να πάτε το μεσημεριανό σας στο επόμενο επίπεδο.

Το Heatbox βρίσκεται τώρα στο στάδιο της δημιουργίας πρωτοτύπων, αλλά είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία από τη ζωντανή καμπάνια του στο Indiegogo.

Το τελικό προϊόν θα κυκλοφορήσει τον Απρίλιο του 2021, σύμφωνα με το My Modern MEt.

Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024