Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα συνεργασία H&M με την Ιρλανδή σχεδιάστρια Simone Rocha

Νέα συνεργασία H&M με την Ιρλανδή σχεδιάστρια Simone Rocha

Ονειρικά φλοράλ, περίτεχνες λεπτομέρειες, ιδιαίτεροι γιακάδες και μαργαριτάρια είναι μερικά από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τις δημιουργίες της σχεδιάστριας.

Η νέα μεγάλη συνεργασία της H&M δεν είναι αυτή τη φορά με κάποιο πολύ τρανταχτό όνομα, αλλά με μια σχεδιάστρια που έχει κερδίσει εδώ και καιρό τον θαυμασμό κύκλων της μόδας.

Η Simone Rocha, σχεδιάστρια με βάση το Λονδίνο, έχει γίνει γνωστή για τις θηλυκές, ρομαντικές συλλογές της που έχουν όμως πάντα κάποιο twist.

Στο παρελθόν η H&M έχει κυκλοφορήσει συλλογές που προέκυψαν από συνεργασία με οίκους και σχεδιαστές όπως οι: Balmain, Karl Lagerfeld και Giambattista Valli.

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με την H&M σε αυτήν την πολύ ξεχωριστή συλλογή», δήλωσε η Rocha. «Είναι πραγματικά το απάνθισμα της μέχρι τώρα πορείας μου και των επιρροών που με έχουν διαμορφώσει. Ως σχεδιάστρια και ως πελάτης θαύμαζα πάντα τις συνεργασίες της H&M. Margiela, Alber Elbaz, Comme des Garçons – η λίστα στην οποία προστίθεμαι είναι καταπληκτική.»

Η Rocha, που γεννήθηκε στην Ιρλανδία, ξεκίνησε την καριέρα της από το Fashion East, ένα διάσημο hub για νέους σχεδιαστές στο Νότιο Λονδίνο.

Γρήγορα έγινε γνωστή για τα ονειρικά της φλοράλ, τις περίτεχνες λεπτομέρειες, τους ιδιαίτερους γιακάδες και τα μαργαριτάρια που εμφανίζονται στις δημιουργίες της. Φέτος, ο οίκος της γιορτάζει την 10η επέτειό του.

Η συλλογή Simone Rocha x H&M θα αποτελείται από ανδρικά, γυναικεία και παιδικά ρούχα και πρόκειται για την πρώτη φορά που η Rocha αναλαμβάνει να εμπνευστεί ενδύματα για ολόκληρη την οικογένεια.

Στα κομμάτια θα περιλαμβάνονται βραδινά ενδύματα (όπως φορεμάτα από τούλι), πλεκτά, καμπαρντίνες, καθημερινά t-shirt και αξεσουάρ, όπως τα χαρακτηριστικά της κοσμήματα και τα στολισμένα με πέρλες παπούτσια.

Η συλλογή θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα και online στις 11 Μαρτίου.

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024