Περνάς καλά με το άτομο που βγαίνεις και είσαι πολύ καλά από άποψη καλοπέρασης και ψυχαγωγίας…

Υπομονή

Το καλό πράγμα αργεί να γίνει. Αν θες να γνωρίσεις κάποιον καλύτερα είναι πολύ πιο λογικό να κάνετε και οι δύο υπομονή και να γνωρίσετε ο ένας τον άλλον.

Με αυτόν τον τρόπο μαθαίνει ο ένας τον άλλον και στην ουσία κατανοείς όλο και περισσότερα χαρακτηριστικά της προσωπικότητάς του. Έτσι με αυτόν τον τρόπο στο μέλλον θα ξέρεις τι θα έχεις να αντιμετωπίσεις.

Ερωτική χημεία

Μέσω του σεξ καταλαβαίνεις πώς τα πας με κάποιον στην πιο «κοντινή» επαφή. Το σεξ άλλωστε ή και ο έρωτας φέρνει δύο ανθρώπους πολύ πιο κοντά, αναπτύσσει περαιτέρω τα συναισθήματα και των δύο.

Επιπλέον έτσι νιώθετε πιο οικεία ο ένας με τον άλλον και αυτό αυξάνει την πιθανότητα να ενισχύσει τον έρωτα και την αγάπη μεταξύ σας.

Αγάπη

Βασικό συστατικό μιας σχέσης είναι η αγάπη, όπου σε συνδυασμό με την επικοινωνία που έχετε μεταξύ σας εξελίσσεται ολοένα και περισσότερο σε ιδιάζουα αλληλεπίδραση.

Η αγάπη συνεπάγεται και ορισμένες συμπεριφορικές συνήθειες. Να στηρίζει ο ένας τον άλλον, να υπάρχει εμπιστοσύνη, ενδιαφέρον, αρμονία και αλληλοεκτίμηση.

Αυτά τα χαρακτηριστικά οδηγούν σε μια αρμονική και γεμάτη σεβασμό σχέση.

Σχέση

Προφανώς και δε χρειάζεται να φτάσεις στο σημείο να πεις σε κάποιον ότι τον αγαπάς ή γενικότερα ότι αγαπιέστε, για να ορίσετε τη σχέση σας. Απλώς η βιασύνη δε δημιουργεί τις σωστές βάσεις πάνω στις οποίες θα «χτιστεί» η συγκεκριμένη σχέση.

Όταν βιάζεστε δε μαθαίνετε ο ένας τον άλλον και έτσι εμφανίζονται στην πορεία της σχέσης προβλήματα που στην αρχή δεν τα είχατε δει καν.

Όταν κάνετε υπομονή, η αυτογνωσία, η αλληλεπίδραση και το ενδιαφέρον, αναπτύσσονται περαιτέρω και αυτό έχει ως αποτέλεσμα η σχέση να στηρίζεται σε σταθερές βάσεις.

Τα οφέλη που προσφέρει η υπομονή, είναι περισσότερα συναισθήματα, επίγνωση και καλύτερη παρατηρητικότητα ως προς το τι συμβαίνει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο