Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τόσο παθιασμένα ερωτεύεται ένας άντρας Κριός

Τόσο παθιασμένα ερωτεύεται ένας άντρας Κριός

Είναι ένα ζώδιο που θέλει αρκετή υπομονή, ειδικά επειδή έχει υψηλά στις προτεραιότητές του την καριέρα

Ο άντρας Κριός είναι εκείνος που θα σε κάνει συνέχεια να εντυπωσιάζεσαι με τον τρόπο που σκέφτεται αλλά και με διάφορα άλλα…«προσόντα» του.

Όταν του αρέσει κάτι και το διεκδικεί, δεν κοιτάζει πουθενά αλλού πέραν αυτού και το αναζητά.

Κριός

Όταν ένας Κριός σας αγαπήσει, γίνεται πιστός, τρυφερός και προστατευτικός!! Ο άντρας Κριός είναι ένας πολεμιστής του έρωτα!

Ένας σύντροφος που αξίζει τον κόπο να δώσετε μάχη για να τον κάνετε δικό σας! Λίγα αρσενικά διαθέτουν την ενέργεια και τη σεξουαλικότητά του άντρα Κριού.

Ο Κυβερνήτης του ο Άρης τον εμβολιάζει με τεράστιες ποσότητες τεστοστερόνης, γεγονός που τον καθιστά «sex machine»!

Καταφέρνει να είναι πάντοτε σε φόρμα, ακόμα και όταν δεν γυμνάζεται. Απλά βλέποντας την αγαπημένη του ομάδα στην τηλεόραση, η αδρεναλίνη του «χτυπάει» κόκκινο!

Εξάλλου αυτό είναι και το αγαπημένο χρώμα του. Ο άντρας Κριός είναι ευθύς και δίκαιος. Του αρέσει η περιπέτεια, το κυνήγι του έρωτα και η χαρά της κατάκτησης. Η καθημερινότητά του είναι ζωγραφισμένη με έντονα χρώματα και δυνατές πινελιές.

Είναι ωστόσο ευχαριστημένος και ευτυχισμένος και με ένα παραδοσιακό γάμο, μια καλή δουλειά που του προσφέρει συγκινήσεις, ενώ του αρέσει να συντηρεί την οικογένειά του μόνος του.

Συχνά είναι απερίσκεπτος και παρορμητικός, ωστόσο όταν δημιουργεί οικογένεια γίνεται πολύ πιο συντηρητικός. Μπορεί να τον γνωρίσετε πίσω από τη μάσκα ενός γιατρού χειρουργού ή με τα ρούχα ενός στρατιωτικού. Σίγουρα θα τον πετύχετε στο γήπεδο.

Αν θέλετε να τον φλερτάρετε φροντίστε να μάθετε τι εστί οφ σαιντ. Κυνηγήστε τον την ώρα που κάνει τζόκινγκ και ρωτήστε τον για την αγαπημένη του μπύρα, για το στέκι του. Προτιμάει να είναι εκείνος που κυνηγά-αφήστε τον να το πιστεύει-και αποδεχθείτε το ρόλο του θηράματος!

Σε έναν άντρα Κριό πρέπει να του λέτε συχνά πόσο τον αγαπάτε και να τονίζετε τον ανδρισμό του. Μη δίνετε σημασία στα ξεσπάσματά του. Κατά βάθος χρειάζεται τρυφερότητα!

Sports in

Βαγγέλης Μαρινάκης: «Ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη – Γράψαμε ιστορία» (vid)

Ο ηγέτης του Ολυμπιακού εξέφρασε τη χαρά του και την περηφάνια του για την κατάκτηση του Youth League από την Κ19 του πειραϊκού συλλόγου.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024