Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Κάνιε Γουέστ & Τζέφρι Σταρ: Πώς προέκυψε η φήμη ότι είναι ζευγάρι;

Κάνιε Γουέστ & Τζέφρι Σταρ: Πώς προέκυψε η φήμη ότι είναι ζευγάρι;

Λίγο μετά την ανακοίνωση του διαζυγίου του από την Κιμ Καρντάσιαν, το διαδίκτυο γέμισε με φήμες ότι ο Κάνιε Γουέστ βγαίνει με τον διάσημο beauty guru του Youtube.

Ο Κάνιε Γουέστ δεν είναι ζευγάρι με τον Τζέφρι Σταρ. Παρόλα αυτά τις τελευταίες ώρες το ίντερνετ γέμισε με φήμες πως η κρυφή σχέση τους ήταν ένας από τους λόγους που οδήγησε στο διαζύγιο του πρώτου από την Κιμ Καρντάσιαν. Πώς προέκυψε λοιπόν αυτή η θεωρία που αναπαράχθηκε κατά κόρον στα social media;

Η ιστορία είναι λίγο μπερδεμένη. Αρχικά η φήμη για τον υποτιθέμενο ρομαντικό δεσμό ανάμεσα στον ράπερ και τον διάσημο YouTuber Τζέφρι Σταρ, ξεκίνησε από τον λογαριασμό της αμφιλεγόμενης TikToker Ava Louise (η ίδια ινφλουένσερ είχε γίνει είδηση νωρίτερα φέτος λόγω ενός βίντεο-παρωδίας όπου έγλυφε την τουαλέτα αεροπλάνου).

Η Ava Louise λοιπόν υπονόησε πως ο Κάνιε Γουέστ είναι ζευγάρι με τον Τζέφρι Σταρ. «Ο Κάνιε τα έχει φτιάξει με έναν πολύ διάσημο beauty guru, άνδρα beauty guru. Πολλοί άνθρωποι στον χώρο το ξέρουν εδώ και καιρό», είπε στην ανάρτησή της η TikToker, προσθέτοντας ότι η πηγή της είναι σοβαρή.

Παρόλο που η TikToker δεν ανέφερε το όνομα του Τζέφρι Σταρ, έκανε like σε σχόλια που περιλάμβαναν το όνομά του. Ο beauty guru που έχει εμπλακεί στο παρελθόν σε διάφορα σκάνδαλα δεν φάνηκε αρχικά να αντιδρά στα σχόλια που είχαν αρχίσει να κατακλύζουν το διαδίκτυο.

Μερικά επιπλέον στοιχεία που έδωσαν τροφή στις φήμες

Πριν λίγους μήνες, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Σταρ είχε δώσει μεγάλο χρηματικό ποσό για να εξασφαλίσει την σιωπή ατόμου που τον κατηγορούσε για σεξουαλική παρενόχληση. Ο YouTuber δεν έδωσε καμία απάντηση σχετικά με το ρεπορτάζ. Αν’ αυτού δώρισε 25.000 δολάρια σε μια τοπική φιλανθρωπική οργάνωση του Γουαϊόμινγκ.

Αν η πολιτεία σας θυμίζει κάτι είναι μάλλον επειδή πρόκειται για το μέρος όπου ο Κάνιε Γουέστ είχει μετακομίσει όσο βρισκόταν σε διάσταση με την Κιμ Καρντάσιαν. Παρόλα αυτά ο ράπερ ζει στην περιοχή Cody ενώ ο Σταρ έχει σπίτι στο Casper, τρεις ώρες μακριά.

Ενώ κανείς δεν απαντούσε στις φήμες ο Σταρ διέγραψε μια ανάρτηση που είχε κάνει το 2011 στο Twitter με την οποία απαντούσε στο Κάνιε Γουέστ γραφοντας: «Πέρασα ωραία χτες το βράδι. xoxo».

Οι απαντήσεις που δόθηκαν τελικά

Πηγή κοντινή σε Κάνιε και Κιμ διέψευσε κατηγορηματικά τους ισχυρισμούς αναφέροντας πως το διαζύγιο δεν προέκυψε λόγω τρίτου ατόμου αλλά επειδή οι δύο τους αντιμετώπιζαν προβλήματα ως ζευγάρι.

Τελικά χθες ο Τζέφρι Σταρ δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό του στο YouTube απαντώντας έκπληκτος στις φήμες. «Είμαι single, δεν βγαίνω με κανέναν, όλο αυτό είναι πολύ περίεργο» είπε συμπληρώνοντας: «Είναι χαζό! Θέλω να ξεκαθαρίσω κάτι… Μου αρέσουν οι πολύ ψηλοί άνδρες και ποτέ δεν έχω κάνει κάτι με τον Κάνιε».

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024