Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μπότες: Έτσι θα φοριούνται φέτος

Μπότες: Έτσι θα φοριούνται φέτος

Ζεστασιά, αλλά και απαράμιλλο στιλ μπορούν να δώσουν οι μπότες, όταν τις φοράμε με καλό γούστο

Ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες είναι απαραίτητο στην ντουλάπα όλων μας. Είναι ζεστές, άνετες, κολακεύουν την σιλοουέτα μας και δίνουν cool style με μία κίνηση. Για όλους αυτούς και για ακόμα περισσότερους προσωπικούς λόγους, βρίσκονται πρώτες στις προτιμήσεις μας.

Οι μπότες φυσικά, αλλάζουν ύφος, style και αισθητική κάθε σεζόν, αφού επηρεάζονται από τα νέα trends και παραδίνονται απλόχερα στις νέες τάσεις. Φέτος η χρονιά θέλει casual ύφος και απαιτεί μπότες άνετες, όχι με ψηλό τακούνι, τρακτερωτή σόλα κάποιες φορές, αλλά και γαλότσες για τις άστατες μέρες.

Βλέποντας πάντως, τις τάσεις στις μπότες, αντιλαμβανόμαστε ότι η νέα σεζόν θέλει ένα… πιο comfy style ακόμη και στις μπότες, καθώς και στον τρόπο που θα τις συνδυάσουμε, για να συγχρονιστούν με την νέα πραγματικότητα. Προφανώς και δεν αμφισβητούμε την τρομερή γοητεία ενός ψηλοτάκουνου παπουτσιού, αλλά οι παχιές και comfy «τρακτερωτές» σόλες, τα χοντρά, μεσαίου ύψους τακούνια και οι rubber μπότες, έχουν και αυτά τη γοητεία τους και φέτος έχουν και μεγαλύτερη χρηστικότητα τελικά!

Αυτές είναι οι κυρίαρχες τάσεις:

Oι cowboy boots που είναι τέλεια επιλογή για φορέματα και για τζιν σας.

Τα φορέματα με χαλαρό ύφος ταιριάζουν απόλυτα με γαλότσες και δίνουν ένα νέο αέρα στο urban look σας. Παίξτε με τα χρώματα!

Οι μπότες του πειρατή στις οποίες μας μύησε η Chanel έχουν το τέλειο τακούνι αν θέλετε να αποφύγετε τις εντελώς φλατ. Ταιριάζουν με τα περισσότερα casual σύνολα και έχουν έναν αέρα πασαρέλας.

Το λευκό χρώμα έκανε δυναμικό comeback ειδικά στις γαλότσες. Μαζί τους, ένα κολάν και ένα πουλόβερ αρκούν για εμφάνιση που θυμίζει influencer.

Oι μπότες της ιππασίας ξαναβρήκαν την θέση τους στα καθημερινά μας σύνολα, αφού τα κολάν έχουν γίνει βασική μας ‘’στολή’’ και ταιριάζουν απόλυτα με αυτές τις flat μπότες.

Με πληροφορίες από το Tlife

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024