Οι εντάσεις σε κάθε ερωτική σχέση είναι αναπόφευκτοι.

Όσο ήρεμο κι αν είναι ένα ζευγάρι αργά ή γρήγορα θα έρθει αντιμέτωπο με κάποια κρίση, που θα οδηγήσει σε μικρότερης η μεγαλύτερης έκτασης σύγκρουση.

Πώς αντιδρά όμως κάθε ζώδιο σε αυτά τα ερωτικά καβγαδάκια;

ΚΡΙΟΣ

Με κυβερνήτη του τον μαχητικό Άρη, ο Κριός είναι ο άνθρωπος που τσακώνεται με όλο τον κόσμο καθημερινά και δεν παίρνει πολύ στα σοβαρά τους καβγάδες.

Ιδιαίτερα όταν ένας Κριός είναι ερωτευμένος, γίνεται πολύ αντιδραστικός και είναι της άποψης ότι με τον καβγά φουντώνει ακόμα περισσότερο το πάθος στη σχέση!

Αυτό λοιπόν που έχεις να κάνεις στον ερωτικό σου καβγά με έναν Κριό, είναι να μην λάβεις πολύ στα σοβαρά ότι έβαλε τις φωνές ή επειδή είπε λόγια πάνω στην παρορμητικότητά του.

Το πιο πιθανό είναι ότι την επόμενη ημέρα δεν θα θυμάται ούτε καν το λόγο που τσακωθήκατε.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένας Ταύρος γενικά  αποφεύγει τους καβγάδες. Μπορεί να ρίχνει νερό στο κρασί του, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι κάποια στιγμή δεν θα ξεχειλίσει το ποτήρι και δεν θα δεις και την άλλη του πλευρά.

Μπορεί να μεταμορφωθεί σε… ταύρο σε υαλοπωλείο και να δημιουργήσει έναν καβγά, που θα σε ξαφνιάσει και θα το θυμάσαι για πολύ καιρό.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να αποφεύγεις μαζί του τον καβγά και να επιδιώκεις τον διάλογο.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Όσο φιλικός και εξωστρεφής και αν φαίνεται ένας Δίδυμος, τόσο νευρικός και απότομος μπορεί να γίνει.

Θα ανταλλάξετε λόγια βαριά και θα σε αποστομώσει με τις απαντήσεις του. Ακόμα και δίκιο να έχεις θα το χάσεις, γιατί ο Δίδυμος δίνει πάντα τα πιο εύστοχα επιχειρήματα και έχει τον τρόπο να βγαίνει ο νικητής σε κάθε καβγά.

Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να ξεχάσεις πολύ γρήγορα το λόγο για τον οποίο τσακωθήκατε.

Ο Δίδυμος δεν θέλει να δίνεται μεγάλη έκταση στα προβλήματα και δεν αντέχει σε καμία περίπτωση την διάρκεια στον καβγά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος καβγαδίζει συχνά και όλα ξεκινούν από την κλασική του μουρμούρα, η οποία δεν έχει όριο.

Οι διακυμάνσεις που έχει η ψυχολογία του Καρκίνου, γίνονται πάντα η αιτία να ξεκινήσει ένας γερός ερωτικός καβγάς, για τον οποίο τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει σπουδαίος λόγος .

Ο Καρκίνος για να ηρεμήσει θέλει μία ζεστή αγκαλιά και επιβεβαίωση της αγάπης σου.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων ζει την ερωτική του ζωή με πάθος και κάθε παθιασμένη σχέση, έχει αυτές τις στιγμές έντασης που προκαλούν καβγάδες.

Οι περισσότεροι καβγάδες ενός Λέοντα, τελειώνουν μόλις κλείσει το φως και η πόρτα της κρεβατοκάμαρας και την άλλη μέρα έχει ξεχάσει ακόμα και το γεγονός που θύμωσε.

Αν ωστόσο εσύ δεν δώσεις τόπο στην οργή και εξακολουθήσεις να κρατάς μια απόμακρη στάση, τότε θα το δει εγωιστικά και θα σου κρατήσει τέτοια μούτρα, που θα τα θυμάσαι για πολύ καιρό μετά

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν ρωτήσεις έναν Παρθένο την άποψη του για τους ερωτικούς καβγάδες, θα σου πει ότι δεν είναι στο στυλ του, ότι τους αποφεύγει και ότι όταν μία σχέση φτάνει στο σημείο αυτό, τότε καλύτερα να τελειώνει.

Το θέμα είναι ότι ο Παρθένος γίνεται τόσο γκρινιάρης και κτητικός, που δεν μπορεί να αποφύγει τους καβγάδες στην αισθηματική του ζωή.

Υπάρχουν στιγμές που τον εκνευρίζουν τα πάντα, που πιάνεται από λεπτομέρειες και ξεκινά έναν «τρικούβερτο» καβγά, που στο τέλος σου θυμίζει ότι είσαι το μαθητούδι και είναι ο καθηγητής που προσπαθεί να σε συνετίσει και να σε φέρει στον ίσιο δρόμο.

Μην περιμένεις να βρεις το δίκιο σου όταν τσακώνεσαι με τον Παρθένο, άφησέ τον να σου πει αυτά που θέλει και στη συνέχεια, όταν τον πετύχεις σε ήρεμη φάση, εξήγησέ του την δική σου θέση.

ΖΥΓΟΣ

Ο Ζυγός θα προσπαθήσει όσο μπορεί να αποφύγει τον καβγά, δεν θα συμμετέχει στις φωνές, με λίγα λόγια θα βάλει την ουρά κάτω από τα σκέλια και υποχωρήσει.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όταν είναι σε μία σχέση δεν θα τύχουν οι καβγάδες, όμως όταν τύχει να τσακωθεί με το ταίρι του, θα το πάρει τόσο πολύ βαριά, που θα κάνει σαν να έχει έρθει η συντέλεια.

Όσο και να σε έχει προκαλέσει για καβγά ο Ζυγός, θα πρέπει να θυμάσαι ότι δεν μπορεί τις φωνές και ότι μπλοκάρει όταν του ρίχνουν ευθύνες.

Για το λόγο αυτό διατήρησε την ψυχραιμία σου και πήγαινέ τον με το μαλακό, για να τον φέρεις στα νερά σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο καβγάς με έναν Σκορπιό, δεν είναι εύκολη υπόθεση.

Το σίγουρο είναι ότι ένας ερωτικός καβγάς με τον Σκορπιό έχει δράμα, ένταση, σασπένς.

Όταν τσακώνεσαι μαζί του, δεν πρέπει να τον προσβάλεις, να τον μειώσεις ή να τον βρίσεις… Θα σου πει κουβέντες που θα σε βγάλουν έξω από τα ρούχα σου, όμως εσύ θα πρέπει να δείξεις κατανόηση.

Το χαρακτηριστικό του Σκορπιού είναι πως όταν καβγαδίζει, βγάζει στη «φόρα» όλα τα απωθημένα και τα παράπονα που είχε μαζέψει εδώ και καιρό και εσύ δεν τα γνώριζες.

Δείξε κατανόηση και προσπάθησε να τον αποπλανήσεις ερωτικά, για να ξεχαστεί το θέμα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τρελό παιδί χαρά γεμάτο είναι ο Τοξότης, αλλά όπως είπαμε ήδη, είναι… «παιδί»! Γι’ αυτό πολλές φορές θα καβγαδίσεις μαζί του, είναι αρκετά άτακτος, ζωηρός και δεν μπαίνει σε καλούπια.

Όσο παιχνιδιάρη και αν τον βρίσκεις, τόσο νευρικός μπορεί να γίνει και δύσκολα θα παραδεχτεί το λάθος του, αλλά θα σου φωνάξει πολλές φορές ότι δεν αντέχει, ότι τον πιέζεις, ότι θέλει την ησυχία του.

Όσο ξαφνικά παίρνει φωτιά ένας Τοξότης, το ίδιο ξαφνικά του περνά και έχει ξεχάσει το γεγονός, επομένως δεν δίνει και μεγάλη έκταση στο θέμα.

Κάνε τον καβγά σου μαζί του, αλλά στη συνέχεια βάλε νερό στο κρασί σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Για να δημιουργηθεί ένας ερωτικός καβγάς με τον Αιγόκερω, θα πρέπει να συντρέχει κάποιος σπουδαίος λόγος.

Ο Αιγόκερως δεν καβγαδίζει εύκολα και δεν του αρέσουν οι εντάσεις στη σχέση.

Οι καβγάδες δημιουργούν μεγάλη απόσταση και «πάγο» στη σχέση του και δεν μπορεί να τους ξεπερνά εύκολα.

Γι’ αυτό, προσπάθησε με ερωτικά τερτίπια και όλη σου την γλύκα να τον δελεάσεις, για να αποφύγεις τις μεγάλες φασαρίες, οι οποίες πραγματικά δεν σε ωφελούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ποτέ δεν μπορείς να ξέρεις πότε, πώς και γιατί θα σκάσει ξαφνικά ένας καβγάς με τον Υδροχόο.

Ο Υδροχόος ξεσπάει και βγάζει από μέσα του τα συναισθήματα της στιγμής, όμως μετά γυρνά αμέσως γρήγορα σελίδα.

Στη σχέση μαζί του λοιπόν, θα πρέπει να αναμένεις ότι θα ζεις τέτοιου είδους έντονες στιγμές!

ΙΧΘΕΙΣ

Πάντα πρέπει να έχεις ένα πακέτο χαρτομάντιλα στην τσέπη σου όταν έχεις σχέση με έναν Ιχθύ.

Μπορεί εντελώς ξαφνικά να δημιουργηθεί τέτοιοι μπέρδεμα και παρεξήγηση, που να σε βγάλει έξω από τα ρούχα σου.

Ωστόσο ο Ιχθύς, συγκρατείται και δεν φωνάζει, αλλά αρχίζει την μουρμούρα, το κλάμα, παριστάνει λίγο και το θύμα… Και εκεί είναι που μπορεί να σε εκνευρίσει χειρότερα!

Έτσι λοιπόν, ο καβγάς συνήθως παίρνει μεγάλες διαστάσεις, με τον Ιχθύ να καταλήγει να κλαίει και να ικετεύει να παραμείνεις κοντά του και να τον αγαπάς.

Εσύ αυτό που έχεις να κάνεις είναι να μην «τσιμπάς» στα δολώματα που σου ρίχνει.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο