Eάν είστε έτοιμοι να αποχαιρετήσετε το Instagram έχετε δύο επιλογές: Μπορείτε να διαγράψετε οριστικά τον λογαριασμό σας, ή εάν είστε διστακτικοί για την απώλεια όλου του περιεχομένου σας, μπορείτε να απενεργοποιήσετε προσωρινά τον λογαριασμό σας για να κάνετε ένα διάλειμμα.

Η απενεργοποίηση αποκρύπτει το προφίλ, τις φωτογραφίες, τα βίντεο, τα σχόλια και τις επισημάνσεις «μου αρέσει» από άλλους χρήστες και θα εμφανιστούν ξανά όταν επιλέξετε να το επανα-ενεργοποιήσετε.

Και οι δύο επιλογές πρέπει να γίνουν από υπολογιστή ή πρόγραμμα περιήγησης για κινητά και όχι από την εφαρμογή, σύμφωνα με το techwalla.

Πώς να απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Ανοίξτε το Instagram από το πρόγραμμα περιήγησης υπολογιστή ή κινητού.

Κάντε κλικ στη φωτογραφία του προφίλ σας στην επάνω δεξιά γωνία.

Πατήστε «Προφίλ» για πρόσβαση στο προφίλ σας.

Πατήστε «Επεξεργασία προφίλ» στο επάνω μέρος της σελίδας.

Μεταβείτε στο κάτω μέρος της σελίδας και «Προσωρινή απενεργοποίηση του λογαριασμού μου».

Επιλέξτε τον λόγο απενεργοποίησης του λογαριασμού σας.

Εισάγετε τον κωδικό σας.

Επιβεβαιώστε την επιλογή σας.

Πώς να διαγράψετε τον λογαριασμό σας στο Instagram

Ανοίξτε το Instagram από το πρόγραμμα περιήγησης υπολογιστή ή κινητού.

Κάντε κλικ εδώ για πρόσβαση στη σελίδα «Διαγραφή του λογαριασμού σας».

Επιλέξτε τον λόγο διαγραφής του λογαριασμού σας.

Εισάγετε τον κωδικό σας.

Πατήστε Διαγραφή.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο