Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μόνικα Μπελούτσι: Η μελαχρινή version του «Material Girl» της Μαντόνα

Μόνικα Μπελούτσι: Η μελαχρινή version του «Material Girl» της Μαντόνα

Η εκρηκτική σταρ Μόνικα Μπελούτσι εντυπωσιάζει στη νέα της φωτογράφιση, όπου ποζάρει σαν άλλη Μαντόνα στο «Material Girl»

Εντυπωσιακή εμφανίζεται η Μόνικα Μπελούτσι στη νέα της φωτογράφιση όπου ποζάρει ως την μελαχρινή version της Μαντόνα στο διαχρονικής πια αξίας βιντεοκλίπ του «Material Girl».

Η μελαχρινή καλλονή Μόνικα Μπελούτσι με την γοητευτική, μυστηριώδη και μεσογειακή ομορφιά της έχει καθιερωθεί πια ως sex symbol.

Σήμερα, στα 56 της χρόνια συνεχίζει να εντυπωσιάζει σε κάθε της εμφάνιση.

Η Μόνικα Μπελούτσι είναι το νέο cover girl του περιδιοκού Sorbet, το οποίο γιορτάζει τα 30 τεύχη του και ζήτησε από την ιταλίδα ηθοποιό να ποζάρει για τις σελίδες του σαν άλλη Μαντόνα στο «Material Girl».

Με τη σειρά του, το βίντεο κλιπ ήταν εμπνευσμένο από την ταινία «Οι άνδρες προτιμούν τις ξανθές» και τη σκηνή όπου η Μέριλιν Μονρόε τραγουδά το «Diamonds are girls’ best friend».

Πράγματι, κοιτάζοντας τις φωτογραφίες, η Μόνικα Μπελούτσι αποπνέει τον ασύγκριτο ερωτισμό και τη θηλυκότητα της αιώνιας ξανθιά του παγκόσμιου κινηματογράφου.

Η φωτογράφιση πραγματοποιήθηκε στη σκηνή του καμπαρέ «Παραντί Λατέν» στο Παρίσι και την επιμελήθηκε η διάσημη φωτογράφος Ellen von Unwerth.

«Κάνοντας τη μετάβαση από τις πασαρέλες στο σινεμά, 30 χρόνια πριν, η star του εξωφύλλου μας αποτελεί είδωλο του ιταλικού κινηματογράφου και του Χόλιγουντ, ενώ έχει συμμετάσχει σε πάνω από 60 ταινίες.

Η ερμηνεία της ως Bond Girl το 2015 στο «Spectre» ήταν μαγνητική και φέτος ενσάρκωσε τη σοπράνο του 20ού αιώνα Μαρία Κάλας, κερδίζοντας διθυραμβικές κριτικές.

Γι’ αυτό το επετειακό τεύχος εμπνέεται από μια άλλη σούπερ σταρ, τη Μαντόνα, και αναβιώνει το iconic βίντεο «Material Girl». Όπως λένε και στην ιδιαίτερη πατρίδα της Μόνικα “Mamma Mia!”» αναφέρει το περιοδικό στις αναρτήσεις του.

Δείτε παρακάτω την εντυπωσιακή νέα φωτογράφιση της Μόνικα Μπελούτσι:


Sports in

Περίπατος και τώρα… Σέλτικς για τους Χιτ (112-91, vid)

Οι Μαϊάμι Χιτ επικράτησαν των Σικάγο Μπουλς με 112-91 και εξασφάλισαν το τελευταίο εισιτήριο για τα play off της Ανατολής, όπου θα αντιμετωπίσουν τους Σέλτικς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024