Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Άγγελος Μπράτης για τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Δεν μου μοιάζει, δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ»

Άγγελος Μπράτης για τον νέο κυβερνητικό εκπρόσωπο: «Δεν μου μοιάζει, δεν είναι τόσο σέξι όσο εγώ»

Το... σημαντικότερο θέμα που προέκυψε από τον ανασχηματισμό είναι ίσως η ομοιότητα του νέου κυβερνητικού εκπρόσωπου, Χρήστου Ταραντίλη, με τον γνωστό κριτή του GNTM και σχεδιαστή ρούχων, Άγγελο Μπράτη

Το… σημαντικότερο θέμα που προέκυψε από τον σημερινό ανασχηματισμό είναι – κατά πάσα πιθανότητα- η ομοιότητα του νέου κυβερνητικού εκπρόσωπου, Χρήστου Ταραντίλη, με τον γνωστό κριτή του GNTM και σχεδιαστή ρούχων, Άγγελο Μπράτη.

Από τα πρώτα, κιόλας, λεπτά της παρουσίας του μπροστά στην κάμερα, τα σχόλια «πήραν φωτιά» στο twitter με το hashtag #ανασχηματισμός να σκαρφαλώνει στο no1 των trends. Οι χρήστες του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτύωσης παρομοίασαν τον Χρήστο Ταραντίλη με τον… Άγγελο Μπράτη!

Δείτε τις φωτογραφίες των δύο ανδρών η μια δίπλα στην άλλη και… τα σχόλια δικά σας!

Τα parapolitika.gr επικοινώνησαν με τον διεθνούς φήμης σχεδιαστή, ο οποίος μιλώντας στη Σασα Σταμάτη δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Δεν νομίζω ότι μου μοιάζει. Μη του δίνετε τόσο credit ότι είναι τόσο όμορφος σαν εμένα και σέξι και γοητευτικός και έξυπνος. Δεν μοιάζουμε καθόλου. Από που μοιάζουμε; Επειδή έχει μούσια; Η μισή Ελλάδα μούσια έχει» λέει χαρακτηριστικά ο κ. Μπράτης.

«Να τον πάρετε τηλέφωνο να τον ρωτήσετε αν νοιώθει κι αυτός ΜΠΡΑΤΗΣ -boy. Αν πει ναι σημαίνει ότι είναι πολύ σωστός κυβερνητικός εκπρόσωπος αν πει όχι πρέπει να τον αλλάξουν» καταλήγει με το μοναδικό του χιούμορ.

Sports in

Οριστικό: Απορρίφθηκε το αίτημα της Φενέρμπαχτσε πριν τον Ολυμπιακό

Οριστική απόφαση για τον αγώνα Σούπερ Καπ της Φενέρμπαχτσε πριν τα ματς με τον Ολυμπιακό για το Europa Conference League

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024