Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
«Έξαψη» και «Σχεδόν ενήλικες»: Αποκλειστικά πλάνα από τις μεγάλες πρεμιέρες του MEGA

«Έξαψη» και «Σχεδόν ενήλικες»: Αποκλειστικά πλάνα από τις μεγάλες πρεμιέρες του MEGA

H μυθοπλασία επιστρέφει σήμερα πανηγυρικά στο MEGA με δύο μεγάλες πρεμιέρες.

H μυθοπλασία επιστρέφει σήμερα πανηγυρικά στο MEGA με δύο μεγάλες πρεμιέρες.

Στις 9 το βράδυ ξεκινά η «Έξαψη», ένα δυναμικό ερωτικό δράμα, με έντονο αστυνομικό στοιχείο και στις 10 ακολουθούν οι Σχεδόν Ενήλικες που έρχονται για να μοιραστούν μαζί μας αστείες στιγμές.

Ερωτικό δράμα στο Ναύπλιο

Η Τίνα Καμπίτση, η σεναριογράφος των μεγάλων επιτυχιών επιστρέφει με ένα είδος μυθοπλασίας, στο οποίο δεν την έχουμε συνηθίσει.

Από τις ερωτικές κωμωδίες, η Καμπίτση έρχεται στο MEGA με την «Έξαψη» (κάθε Δευτέρα, Τρίτη και Τετάρτη στις 21:00), ένα δυνατό ερωτικό δράμα με έντονο αστυνομικό στοιχείο σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου.

Η «Έξαψη» θα μας οδηγήσει σε ένα περιπετειώδες ταξίδι με τους ήρωες να αναζητούν απαντήσεις στα συναισθηματικά αδιέξοδα, στις ανατροπές της συμβιβασμένης τους ζωής και σε θυελλώδη ερωτικά πάθη.

Μέχρι που είναι, όμως, διατεθειμένοι να φτάσουν για να ζήσουν τον μεγάλο έρωτα;

Ερωτική, γεμάτη πάθος, αγωνία, ανατροπές κι εκπλήξεις, αλλά πάνω από όλα βαθιά ανθρώπινη και συγκινητική, η «Έξαψη» υπόσχεται ένα ταξίδι στον συναισθηματικό κόσμο καθημερινών ανθρώπων που ρισκάρουν για τον έρωτα αφήνοντας πίσω τους τη ζωή που πίστευαν ότι τους άξιζε.

Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Ιωάννα Παππά, Αναστασία Παντούση, Κωνσταντίνος Κάππας, Νίκος Πουρσανίδης, Γιούλικα Σκαφιδά, Κίμων Κουρής, Σοφία Μανωλάκου.

Στο ρόλο της Ίριδας η Λουκία Πιστιόλα

Στο ρόλο του Τζώρτζη ο Νίκος Νικολάου. Επίσης παίζουν οι: Γιώργος Μπανταδάκης, Άρης Αντωνόπουλος, Ντένη Ψυλλιά κ.α

«Σχεδόν ενήλικες» της Κοντοβά

Μία σύγχρονη τηλεόραση κινηματογραφικών απαιτήσεων, γρήγορη, ατμοσφαιρική και ζουμερή που μιλάει όπως μιλάμε, γελάει όπως γελάμε, αγωνιά όπως αγωνιούμε και το ζει όπως το ζούμε, προτείνει η Μυρτώ Κοντοβά με τη καινούργια της σειρά «Σχεδόν ενήλικες» που κάνει πρεμιέρα απόψε στις 22:00 στο MEGΑ.

Μια καραμπινάτη και αστεία περιπέτεια με ανεξάντλητο σασπένς και μυστήριο, μία ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το σήμερα των ανθρώπων στην Αθήνα του 2020 θα κρατάει συντροφιά στους τηλεθεατές κάθε Δευτέρα στις 22:00 στο MEGA.

Με σφιχτοδεμένη κωμική πλοκή, κινηματογραφικό γύρισμα, αναπάντεχο κάστινγκ και με πυρήνα όπως πάντα τις ανθρώπινες σχέσεις, το σύμπαν των «Σχεδόν ενηλίκων» είναι τόσο ξεκαρδιστικό και συγκινητικό που θέλεις να βουτήξεις μέσα κι εσύ.

Οι ήρωες μοιράζονται τις καθημερινές τους ιστορίες που αφορούν τον έρωτα και τη ζωή́, με φόντο μια κοινωνία που αλλάζει, μετασχηματίζεται και δίνει κάθε μέρα εξετάσεις επιβίωσης. Το στοίχημα: είναι εύκολο να σταθούν όρθιοι σε ό,τι απίστευτο τους συμβεί από́ εδώ και στο εξής;

Πρωταγωνιστούν: Γιάννης Στάνκογλου, Μάκης Παπαδημητρίου, Θεοδώρα Τζήμου, Γιώργος Παπαγεωργίου

Παίζουν αλφαβητικά: Φωτεινή Αθερίδου, Μαριάννα Δημητρίου, Βάσω Καβαλιεράτου, Χρήστος Κοντογεώργης, Εθέρ Μελισσουργού,

Νάνσυ Μπούκλη, Γιούλα Μπούνταλη,  Αλέξανδρος Μυλωνάς, Αντώνης Μυριαγκός, Χρήστος Σαπουντζής, Έλλη Σαχίνη, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελίζα Σκολίδη, Αντώνης Τσιοτσιόπουλος

Sports in

Νέα ήττα για Μπακς - Συνεχίζει ασταμάτητος και… μόνος ο Αντετοκούνμπο (107-100)

Οι Μπακς ηττήθηκαν από τους Πέλικανς (107-100) και πλέον πιέζονται έντονα από Νικς και Καβαλίερς για τη δεύτερη θέση στην Ανατολή.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024