Τρίτη 16 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Υδροχόος : Το ζώδιο που θα σε έχει κολλητή και κοπέλα του ταυτόχρονα

Υδροχόος : Το ζώδιο που θα σε έχει κολλητή και κοπέλα του ταυτόχρονα

Το συγκεκριμένο ζώδιο δε βλέπει ποτέ τις γυναίκες φιλικά, να το έχεις στον νου σου αυτό

Είναι ένα ζώδιο αρκετά «ανοιχτόμυαλο» και αυτό τον καθιστά την καλύτερη επιλογή αν θες να βγαίνεις μαζί του και να περνάτε καλά.

Χαρακτήρας Υδροχόου

Ο εκρηκτικός και απρόβλεπτος Υδροχόος, τη μία στιγμή μπορεί να σου λέει ότι θέλει μαζί σου μία ελεύθερη σχέση, την άλλη μπορεί να σε διεκδικεί για κάτι πιο σταθερό και εντελώς ξαφνικά μία μέρα να εξαφανίζεται… Οι όροι του μεταξύ σας ερωτικού παιχνιδιού αυτοί είναι και δεν πρόκειται να αλλάξουν!

Ένας Υδροχόος θέλει να αισθάνεται ότι πηγαίνει όπου φυσάει ο άνεμος, δεν θέλει να περιορίζεται και διαθέτει πολύ φιλελεύθερες απόψεις για τον έρωτα. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι δεν δένεται συναισθηματικά, ίσα-ίσα που όταν αγαπήσει, τότε γίνεται αρκετά σταθερός.

Για να καταφέρεις όμως να τον συγκινήσεις, θα πρέπει πρώτα από όλα να γίνετε δύο πολύ καλοί φίλοι. Θα πρέπει να μάθεις να εκφράζεις ελεύθερα τις απόψεις σου και να μην γίνεις σε καμία περίπτωση το «πιόνι του»!

Ο Υδροχόος θέλει να είναι με έναν άνθρωπο που έχει το θάρρος της γνώμης του, που να έχει δυναμική προσωπικότητα και φυσικά, δεν αντέχει σε καμία περίπτωση τον άνθρωπο που θα του κολλήσει σα «βδέλλα», απαιτώντας κάτι σοβαρό ενώ ο ίδιος δεν είναι έτοιμος!

Αν έχεις μονογαμική σχέση μαζί του τότε να ξέρεις ότι δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι και πολύ αυτά που σου λέει ως προς τις φίλες του, ότι τάχα και δήθεν είναι μόνο φίλες του και δεν τις βλέπει ερωτικά.

Έχει αρκετά φετίχ και του αρέσει να δοκιμάζει καινούργια πράγματα στο σεξ, για αυτό προτιμά να προβαίνει σε κάτι τέτοιο με φίλες του.

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 77-71: Ο Σλούκας «σφράγισε» το πλεονέκτημα έδρας

Με τον Σλούκα να σκοράρει στο φινάλε, ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε του Ολυμπιακού με 77-71 και σφράγισε το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ της Basket League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 16 Απριλίου 2024