Ο Κριός είναι ένα ζώδιο που εκφράζεται δεόντως με κυνικότητα και αυτό πολλές φορές τον καθιστά «απόμακρο» σε σχέση με άλλα ζώδια, όπως ο Ζυγός, ο Δίδυμος και ο Τοξότης.

ΚΡΙΟΣ

Τι να περιμένεις: Ο Κριός είναι γεμάτος ζωντάνια και ενεργητικότητα και δεν του αρέσουν οι νωθροί άνθρωποι. Αν θέλεις να συμβαδίζεις μαζί του, θα πρέπει να… ανεβάσεις ταχύτητα.

Εκτιμά την ειλικρίνεια και την ευθύτητα, αλλά θυμώνει εύκολα αν τον αμφισβητούν. Αν είσαι ζευγάρι με έναν Κριό, θα πρέπει να δείχνεις διαρκώς ενθουσιασμό για όλα τα πράγματα στα οποία σε τραβολογάει. Η συνύπαρξη μαζί του είναι σχεδόν εξαντλητική.

Τι να μην περιμένεις: Δεν θα δεχτεί εύκολα να του πεις ότι κάνει λάθος. Ούτε και θα υποχωρήσει σε οποιαδήποτε διαφωνία. Δεν θα κάνει κάτι που δεν του αρέσει, ακόμα κι αν όλοι οι υπόλοιποι έχουν αντίθετη άποψη.

Αν είναι ο ερωτικός σου σύντροφος, δε θα ανεχτεί να φλερτάρεις, ακόμα κι αν το κάνεις στα ψέματα για να τον τσιγκλήσεις. Είναι μια πολύ ατυχής έμπνευση να ξυπνήσεις τη ζήλια ενός Κριού.

Δουλειά

Πιέζεται πάρα πολύ επειδή του αρέσει να δουλεύει επίσης πολύ. Μην κάνεις το λάθος και τον κάνεις να διαλέξει ανάμεσα σε εσένα και τη δουλειά του, διότι θα διαλέξει ξεκάθαρα τη δουλειά του.

Μην περιμένεις ο Κριός να δώσει πολλές ευκαιρίες σε μια σχέση, ειδικά αν βαρεθεί. Γενικά απεχθάνεται τη ρουτίνα και αυτό τον κάνει να φεύγει από μια κατάσταση η οποία κάθε άλλο παρά δημιουργική και ενδιαφέρουσα είναι.

Αν έχεις φιλοδοξίες γενικότερα καλό είναι να τις μοιραστείς μαζί του και να μην τις κρύψεις. Άλλωστε, για αυτό είστε ζευγάρι. Θα σου πει την ειλικρινή γνώμη του όπως ακριβώς είναι.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο