Τρίτη 23 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τα πιο ακριβά vintage αυτοκίνητα που έχουν πωληθεί ποτέ σε δημοπρασία

Τα πιο ακριβά vintage αυτοκίνητα που έχουν πωληθεί ποτέ σε δημοπρασία

Τα vintage αυτοκίνητα είναι εκπληκτικά αλλά και πολύ ακριβά. Έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τα πιο ακριβά αυτοκίνητα που πωλούνται σε δημοπρασία.

Τα vintage αυτοκίνητα είναι εκπληκτικά αλλά και πολύ ακριβά. Έχουμε δημιουργήσει μια λίστα με τα πιο ακριβά αυτοκίνητα που πωλούνται σε δημοπρασία.

Οι τιμές είναι πραγματικά εξωφρενικές και θα παραμείνουν για πάντα στην σφαίρα των ονείρων των κοινών ανθρώπων. Όλοι γνωρίζουμε πόσες αυξήθηκαν οι τιμές των vintage αυτοκινήτων τα τελευταία χρόνια, με τιμές που μερικές φορές είναι τρελές, αλλά εδώ αγγίζουμε τις υψηλότερες κορυφές του ονειρικού γαλαξία: ένα σπάνιο σύμπαν προσβάσιμο μόνο στον πλουσιότερο του κόσμου.

1. Ferrari 250 GTO

To σπάνιο μοντέλο της ιταλικής μάρκας πωλήθηκε στην τιμή των 48.405.000 δολαρίων στο πλαίσιο της εκδήλωσης Monterey Car Week. Ετσι έγινε το ακριβότερο αυτοκίνητο όλων των εποχών, που άλλαξε ιδιοκτήτη μέσω δημοπρασίας.

2. Aston Martin DP 215 Grand Touring Competition

Το βρετανικό μοντέλο πέρασε στην ιδιοκτησία ενός νέου συλλέκτη για 21,455 εκατομμύρια δολάρια στο πλαίσιο της δημοπρασίας στην εβδομάδα Monterey Car Week και ήταν η πιο ακριβή αγοραπωλησία μίας Aston Martin την προηγούμενη χρονιά.

3. Ford GT40 Mk II Coupe

Πρόκειται για ένα από τα αγωνιστικά μοντέλα της Ford, που είχαν λάβει στο παρελθόν μέρος στις 24 Ωρες του Λε Μαν. Και αυτό πωλήθηκε στην εκδήλωση Monterey Car Week, όπου έπιασε τα 9,795 εκατομμύρια δολάρια.

4. Porsche 959 Paris – Dakar

Το εντυπωσιακό αυτοκίνητο με προδιαγραφές για το σκληρό Ράλι Ντακάρ πωλήθηκε για 5,945 εκατομμύρια δολάρια στο πλαίσιο ειδικής δημοπρασίας, αφιερωμένης στα 70 χρόνια ζωής της Porsche.

5. Ferrari 250 Testarossa

Μόνο 34 Ferrari 250 Testarossa κατασκευάστηκαν, και αυτή έχει γραμμένο στο σασί της το νούμερο 0714, το τέταρτο στη σειρά και μόνο με δυο ιδιοκτήτες.Το αμάξι πήρε μέρος το 1958 στο Cuban Grand Prix στην Αβάνα και τερμάτισε 13ο στα χέρια του τότε ιδιοκτήτη Piero Drogo.

6. Mercedes-Benz W196 1954

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη GDB.tv (@gdb.tv)

Αυτή η Mercedes-Benz W196 Grand Prix έχει οδηγηθεί από τον 5 φορές παγκόσμιο πρωταθλητή της F1, Juan Manuel Fangio και πουλήθηκε λερωμένη και με ζημιές από προηγούμενη έξοδο της από την πίστα! Τιμή: $29,600,000

Sports in

«Να’ τοι, να’ τοι οι πρωταθλητές»: Στην Ελλάδα τα «χρυσά μωρά» του Ολυμπιακού (pics)

Η αποστολή του Ολυμπιακού έφτασε πριν από λίγο στο «Ελ. Βενιζέλος» μετά την κατάκτηση του Youth League στο Final-4 της Ελβετίας.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 23 Απριλίου 2024