Ένα από τα δημοφιλέστερα παιχνίδια στην ιστορία της Zynga και του Facebook ετοιμάζεται να ρίξει οριστικά αυλαία, καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε πως στις 31 Δεκεμβρίου 2020 θα αποχαιρετήσουμε οριστικά το FarmVille.

After 11 fruitful years, the days of ploughing, planting and harvesting with FarmVille are coming to a close. Thank you to all of our Farmville players around the world! -Zynga

Δημοσιεύτηκε από FarmVille 2 Elite Fan Club στις Πέμπτη, 31 Δεκεμβρίου 2020

Οριστικό τέλος

Το αγροτικό simulation είχε εμφανιστεί στο κοινωνικό δίκτυο το 2009 και κατάφερε να δημιουργήσει μια κοινότητα εκατομμυρίων παικτών που το μετέτρεψαν για αρκετά χρόνια στο πιο πολυπαιγμένο παιχνίδι του Facebook.

Ο λόγος της απόσυρσης δεν είναι άλλος από το….Adobe Flash, το οποίο έχει «πεθάνει» επίσημα εδώ και αρκετά χρόνια, αλλά η Facebook θα σταματήσει την υποστήριξη του στο τέλος της φετινής χρονιάς.

Μετά από 11 εκπληκτικά χρόνια, ανακοινώνουμε επίσημα το κλείσιμο του original FarmVille από το Facebook. Όπως έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν, η Adobe θα σταματήσει να διανέμει και να αναβαθμίζει το Flash Player σε όλους τους web browsers και η Facebook θα σταματήσει την υποστήριξη των Flash games από την πλατφόρμα της στις 31 Δεκεμβρίου 2020. Το FarmVille επηρεάζεται άμεσα από αυτήν την εξέλιξη και γι’ αυτό κλείνει.

Να σημειωθεί ότι η Zynga θα κυκλοφορήσει σύντομα μια ολοκαίνουργια έκδοση με τίτλο FarmVille 3, η οποία θα είναι διαθέσιμη ως mobile εφαρμογή για συσκευές Android και iOS, σύμφωνα με το techgear.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο