Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Η Τζένιφερ Λόπεζ ως «Μις Πρωτοχρονιά» σε ένα φαντασμαγορικό σόου στην Times Square

Η Τζένιφερ Λόπεζ ως «Μις Πρωτοχρονιά» σε ένα φαντασμαγορικό σόου στην Times Square

Η 51χρονη τραγουδίστρια ήταν η πρωταγωνίστρια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν «Dick Clark's New Year's Rockin' Eve» στην Times Square της Νέας Υόρκης, που για πρώτη φορά έγινε χωρίς live κοινό λόγω πανδημίας.

Δεν θα μπορούσε να μπει πιο λαμπερή η Πρωτοχρονιά στη Νέα Υόρκη μετά τη μοναδική εμφάνιση της μίας και μοναδικής,  Τζένιφερ Λόπεζ.

Η 51χρονη τραγουδίστρια ήταν η πρωταγωνίστρια του πρωτοχρονιάτικου ρεβεγιόν «Dick Clark’s New Year’s Rockin’ Eve» στην Times Square της Νέας Υόρκης, που για πρώτη φορά έγινε χωρίς live κοινό λόγω πανδημίας.

Η διάσημη τραγουδίστρια ξεκίνησε το φαντασμαγορικό σόου της λέγοντας το καινούργιο της τραγούδι «In The Morning», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τη χρονιά που μας πέρασε.

Η συγκινητική της αναφορά στον χρόνο που πέρασε

«Το 2020 σχεδόν τελείωσε. Τα καταφέραμε. Αν μας δίδαξε κάτι αυτή η χρονιά, είναι να είμαστε ευγνώμονες για όσα έχουμε- να απολαμβάνουμε κάθε στιγμή», είπε συγκινημένη. «Χάσαμε πολλούς, πάρα πολλούς», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.

Η κάμερα στράφηκε κάποια στιγμή στον αρραβωνιαστικό της Άλεξ Ροντρίγκεζ, που παρακολουθούσε την παράσταση, με την Τζένιφερ Λόπεζ να ερμηνεύει με το τραγούδι «Dance Again».

«Οπότε απόψε θα ζήσουμε, θα αγαπήσουμε και θα χορέψουμε ξανά. Και θα συνεχίσουμε να ονειρευόμαστε. Πριν από 20 χρόνια, είπα αυτό το τραγούδι, και ποτέ άλλοτε δεν το χρειαστήκαμε περισσότερο από ό,τι απόψε», πρόσθεσε και συνέχισε με το «Waiting For Tonight» πριν περάσει στο «Dream On» των Aerosmith, κάνοντας φινάλε με το «Dance Again».

Το φαντασμαγορικό της σόου

Μετά την εμφάνισή της, η τραγουδίστρια θυμήθηκε και μια διαφήμιση που γύρισε στο μετρό της Νέας Υόρκης, το προηγούμενο βράδυ.

«Η χθεσινή νύχτα ήταν τόσο σουρεαλιστική! Ήμουν μέσα σε ένα συρμό για ένα βίντεο που κάναμε και όλο το τρένο είχε αφίσες #JLOBEAUTY. Ένιωσα τόσο ευτυχισμένη σκεπτόμενη εκείνο το μικρό κορίτσι που κάποτε διάβαζε περιοδικά μέσα σε αυτό ακριβώς το τρένο! Ήταν μια στιγμή που ένιωσα τόσο ευγνώμων για αυτό το ταξίδι και όλους εσάς! Ξέρω πως η χρονιά ήταν από τις πιο δύσκολες αλλά συνεχίστε να ονειρεύεστε. τα όνειρα γίνονται πραγματικότητα κάθε μέρα και ανυπομονώ για τις δυνατότητες και τις ευκαιρίες που μας περιμένουν!», έγραψε σε μήνυμα στο Twitter.

Sports in

O Τζόλης των 17 γκολ και η… αδικία του Πογέτ (vids)

Ο Γκουστάβο Πογέτ δεν έκανε σωστή διαχείριση στο ματς με τη Γεωργία και αυτό φαίνεται από τον Χρήστο Τζόλη, που είναι ο πιο φορμαρισμένος Έλληνας παίκτης αυτή τη στιγμή και ήταν εκτός αποστολής.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024