Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Έλα και θα δεις»: Ποδαρικό στο 2021 με τον Θοδωρή Αθερίδη και την εκλεκτή παρέα του

«Έλα και θα δεις»: Ποδαρικό στο 2021 με τον Θοδωρή Αθερίδη και την εκλεκτή παρέα του

Το κέφι απογειώνουν ο Χρήστος Δάντης, οι Gadjo Dilo και o Δημήτρης Ρόκκος. Μαζί τους τραγουδούν, επίσης, η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Λευτέρης Ελευθερίου. Μία παρέα με εξομολογήσεις και εντυπωσιακές αποκαλύψεις μεταξύ των καλεσμένων, με μεγάλες δόσεις γέλιου και διασκέδασης

Ο Θοδωρής Αθερίδης κάθε εβδομάδα «μαζεύει» αγαπημένους φίλους και όλοι μαζί γίνονται μια παρέα με την οποία ξεδιπλώνουν ενδιαφέρουσες ιστορίες.

Για σήμερα, ανήμερα Πρωτοχρονιάς, η παρέα -πάντα με την δημιουργική επιμέλεια της Σεμίνας Διγενή- έχει ιδιαίτερο κέφι και τραγουδάει αποκλειστικά για τους τηλεθεατές του MEGA.

Ο Θοδωρής Αθερίδης υποδέχεται υποδέχεται τους αγαπημένους του φίλους, τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη, τη Σμαράγδα Καρύδη, τη Μαρία Ναυπλιώτου, τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο, τον Άλκη Κούρκουλο, τη Βίκυ Βολιώτη, τον Λευτέρη Ελευθερίου, την Ευαγγελία Συριοπούλου, τον Μιχάλη Μαρίνο, τον Αντώνη Κρόμπα και την Έλενα Σκουλά για να γιορτάσουν με τους τηλεθεατές του MEGA το πρώτο βράδυ του 2021!

Το κέφι απογειώνουν ο Χρήστος Δάντης, οι Gadjo Dilo και o Δημήτρης Ρόκκος. Μαζί τους τραγουδούν, επίσης, η Μαρία Ναυπλιώτου και ο Λευτέρης Ελευθερίου. Μία παρέα με εξομολογήσεις και εντυπωσιακές αποκαλύψεις μεταξύ των καλεσμένων, με μεγάλες δόσεις γέλιου και διασκέδασης.

Γιορτινά τραγούδια, απροσδόκητα ντουέτα, κέφι, ενδιαφέρουσες αποκαλύψεις, χορός κι εκπλήξεις, σε μια χριστουγεννιάτικη βραδιά, μαζί με την καλύτερη παρέα αγαπημένων φίλων!

Sports in

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός 60-50: Ισοφάρισε σε 2-2 και ο τίτλος θα κριθεί σε πέμπτο παιχνίδι

Ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε την σειρά με τον Ολυμπιακό (60-50), στους τελικούς της Α1 Μπάσκετ Γυναικών και πλέον όλα θα κριθούν στο 5ο ματς.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024