Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αυτά είναι τα «κλειδιά» της επικοινωνίας με μια γυναίκα

Αυτά είναι τα «κλειδιά» της επικοινωνίας με μια γυναίκα

Είναι πολύ βασικά και ουσιαστικά βήματα που οφείλεις να ακολουθήσεις πολύ προσεκτικά

Μια γυναίκα δε θέλει να τη βλέπεις μόνο από τη δική σου οπτική γωνία, αλλά και σαν αντικειμενικός παρατηρητής για να είσαι πιο σωστός.

Μην την αντικειμενοποιείς

Μη βλέπεις τη γυναίκα ως ένα «αντικείμενο» του σεξ. Τελεία και παύλα που λέμε;! Οι γυναίκες δεν υπάρχουμε για να έρχεσαι εσύ σε οργασμό και να μη δίνεις καν σημασία στο αν ήρθαμε και εμείς σε οργασμό ή όχι. Εν ολίγοις δεν υπάρχουμε για να ικανοποιούμε το πέος σου. Τόσο απλά!

Πληρώνεις τα πάντα

Δεν είμαστε σκλάβες σου. Ούτε επίσης κυνηγάμε τα λεφτά σου. Ότι υπάρχουν τύπισσες που σκέφτονται και πράττουν έτσι δε σημαίνει ότι έχουμε ανάγκη και οι υπόλοιπες, από το να εξαγοράζεις συνέχεια την ευχαρίστηση και ικανοποίησή μας για να μη…«γκρινιάζουμε».

Κερνάς ποτό άρα αυτό σημαίνει …σεξ;

Ορισμένοι άντρες έχουν την ανόητη σκέψη ότι επειδή πληρώσαν για ένα ποτό, τους «χρωστάμε» σεξ. Πρώτον δε χρωστάμε σε σένα που το κάνεις τίποτα.

Δεύτερον, αν έχεις σκοπό να μεθύσεις κάποια για να κάνετε σεξ, αυτό λέγεται σεξουαλική παρενόχληση ακόμη και βιασμός (η άλλη πρέπει σίγουρα να δείχνει ότι δίνει συγκατάθεση για αυτό που κάνετε).

Τρίτον, αν θες να κεράσεις, κέρνα αλλά μη μας πρήζεις κιόλας. Δεν αγόρασες έπαυλη, ένα ποτό κέρασες το οποίο κάλλιστα κερνάμε και εμείς!

Αν θες σεξ, πες το !

Μη μας ζαλίζεις! Ψάχνεις ή θες σεξ μιας βραδιάς; Πες το. Μην παρουσιάζεις τον εαυτό σου σαν τον άντρα της ζωής μας. Έχουμε πάρει χαμπάρι εξ αρχής ότι δεν είσαι.

Και πού ξέρεις σε τελική ανάλυση; Γιατί να μη θέλουμε και εμείς απλά σεξ;

Ντύσιμο…

Βγαίνεις με κάποια και σου περιγράφει μες στα νεύρα ότι κάποιος την ακολουθούσε με το αμάξι. Μην κάνεις το λάθος να της πεις «τι φορούσες;». Αν σέβεται τον εαυτό της θα σηκωθεί και θα φύγει.

Τι σχέση έχει το ντύσιμο με τη σεξιστική και παρενοχλητική συμπεριφορά του άλλου; Έχουμε 2020, μπαίνουμε 2021, εκσυγχρονίσου!

Sports in

Πολεμώντας στην… αυλή του

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι ο «λάθος» αντίπαλος playoffs. Και η Μπαρτσελόνα χθες βράδυ ήδη κατάλαβε το «γιατί»

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024