Για τους περισσότερους ανθρώπους, το σεξ έχει πολλές ομοιότητες με το φαγητό. Αρχικά καλύπτουν και τα δύο κάποια ανάγκη μας και κυρίως είναι απολαυστικά.

Μακριά από κρέας

Ιδιαίτερα για εκείνους που τιμάνε παραπάνω το φαγητό και ειδικά το κρέας θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι το σεξ και η όρεξη δεν μπορούν να αλληλοσυμπληρώνονται.

Δεν έχει να κάνει ότι μετά το φαγητό σε πιάνει υπνηλία ή ότι δυσκολεύεσαι να… κινηθείς, αλλά για κάποιο άλλο λόγο που θα συμφωνήσετε οι περισσότεροι.

Στο σεξ καλώς ή κακώς βρίσκονται δύο άτομα και όπως και να έχει αν δεν το βρίσκουν αμφότεροι απολαυστικό τότε δεν λειτουργεί σωστά.

Και ο λόγος πολλές φορές είναι μια αγαπημένη τροφή των αντρών (και όχι μόνο) την οποία τυχαίνει να έχουν καταναλώσει μέσα στη μέρα η οποία όσο απολαυστική ήταν κατά την κατανάλωσή της, άλλο τόσο βασανιστική θα τους βγει στο κρεβάτι την ώρα της πράξης.

Γενικά όχι πολύ φαγητό

Προφανώς όταν έχουμε φάει πολύ και πόσο μάλλον κρέας, που παίρνει και κάποια διαδικασία να «ξεπρηστεί» το στομάχι μας, δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να κάνουμε σεξ. Όπως και η κοινή λογική λέει ότι το να φάμε πολύ γενικά δεν πρέπει να προηγείται μιας σωματικής άσκησης.

Όπως αν φερειπείν δε θα φάει πολύ κάποιος και αμέσως θα πάει για τρέξιμο (θα του ανέβουν τα γαστρικά υγρά), έτσι και με το σεξ ισχύει περίπου το ίδιο.

Η παρακάτω έρευνα λοιπόν αποδεικνύει τα προαναφερθένα σχετικά με το τι πρέπει να αποφεύγεται πριν το σεξ.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο