Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Το «MEGA STAR» δίνει ραντεβού το Σάββατο 2/1 και την Κυριακή 3/1 στις 17:40

Το «MEGA STAR» δίνει ραντεβού το Σάββατο 2/1 και την Κυριακή 3/1 στις 17:40

Η πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, με το μοναδικό ρεκόρ των 22 συνεχόμενων σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα, δίνει ραντεβού και αυτό το Σάββατο και Κυριακή στις 17:40 στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη

Το «MEGA STAR», η πιο γνωστή μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, με το μοναδικό ρεκόρ των 22 συνεχόμενων σεζόν στον τηλεοπτικό αέρα δίνει ραντεβού και αυτό το Σάββατο και Κυριακή στις 17:40 στο MEGA με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον Αντώνη Δημητριάδη.

Το Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2021, η Μαντώ και ο Αντώνης, στο πρώτο «MEGA STAR» του 2021, υποδέχονται τον trapper Light. O αγαπημένος καλλιτέχνης της νεολαίας, και όχι μόνο, μετρά πολλές επιτυχίες να έχουν κατακτήσει την κορυφή των τάσεων στο YouTube και εκατομμύρια digital streams.

O Light μιλά ανοιχτά για όλους και για όλα σε μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη, ενώ ο Αντώνης τον υποβάλλει σε ένα αθλητικό challenge για να τεστάρει τις επιδόσεις του στο αγαπημένο του άθλημα, το μπάσκετ. Ακόμη, σε αποκλειστική συνέντευξη στην κάμερα του «MEGA STAR» η μοναδική Τάμτα μιλάει για τη συνεργασία- έκπληξη με την Disney.

Φυσικά, από το «MEGA STAR» δεν θα μπορούσε να λείπει το ελληνικό chart αγαπημένων επιτυχιών, όπως διαμορφώθηκαν από τις προτιμήσεις του κοινού.

Την Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021 σε αποκλειστική μετάδοση για την Ελλάδα μέσα από το «MEGA STAR» έρχεται ο Καναδός superstar Shawn Mendes, που παρά το νεαρό της ηλικίας του έχει καταφέρει να κατακτήσει με τη μουσική του τη διεθνή σκηνή. Ακόμα, η Μαντώ και ο Αντώνης θα μας ενημερώσουν για το international chart αλλά και για όλα όσα συμβαίνουν και θέλουμε να μάθουμε για τη μουσική που αγαπάμε!

«MEGA STAR» ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2021 ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΣΑΒΒΑΤΟ & ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΙΣ 17:40 ΣΤΟ MEGA ΜΕ ΤΗ ΜΑΝΤΩ ΓΑΣΤΕΡΑΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

Instagram: @megastargr

#MegaStar

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ:

Σκηνοθεσία: Γιάννης Γαλανούλης

Οργάνωση Παραγωγής: Ορέστης Φασούλας

Project Manager: Ευρυδίκη Μπεθάνη

Διεύθυνση Παραγωγής: Χάρης Φυσερός

Αρχισυνταξία: Μιχάλης Προβατάς

Sports in

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης στη Νιόν για τον ημιτελικό της Κ19 του Ολυμπιακού

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, μια μέρα μετά το έπος της Πόλης βρίσκεται και στη Νιόν για να παρακολουθήσει τον σπουδαίο ημιτελικό της Κ19 με τη Ναντ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024